Κυριακή 12.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Μήνυμα μέσω 112 στη Ζάκυνθο - «Ακολουθείτε τα μέτρα προστασίας»

Ζάκυνθος
29 Αυγούστου 2020 / 19:22

Σε συνέχεια της χθεσινής (28/8) ανακοίνωσης περί ένταξης του νησιού του Ιονίου σε καθεστώς αυξημένων περιοριστικών μέτρων, το σημερινό μήνυμα μέσω του 112 από την Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας, στο οποίο γίνεται λόγος για «αυξημένο επιδημιολογικό φορτίο»

ΑΘΗΝΑ (Γ.Γ. ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ).  Έκτακτο μήνυμα για τον κορωνοϊό, έστειλε το απόγευμα του Σαββάτου 29 Αυγούστου σε μόνιμους κατοίκους, αλλά και σε επισκέπτες της Ζακύνθου, η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας μέσω του 112.

Το μήνυμα μάλιστα, ήταν μεταφρασμένο και στα αγγλικά.

«Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας. Αυξημένο επιδημιολογικό φορτίο COVID-19 στη Ζάκυνθο. Φοράτε υποχρεωτικά μάσκα. Να είστε σε επιφυλακή, μείνετε ασφαλείς, μείνετε υγιείς. Ακολουθείτε τα μέτρα προστασίας», ανέφερε το εν λόγω μήνυμα της Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας μέσω του 112.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, Παρασκευή (28/8), ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, ανακοίνωσε μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού, σύμφωνα με τα οποία, η Ζάκυνθος (και η Λέσβος) τίθεται σε καθεστώς αυξημένων περιοριστικών μέτρων.