Κυριακή 19.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Chase the Rainbow – «κυνήγησε το ουράνιο τόξο» από το Andrioti School

Ουράνιο Τόξο
10 Απριλίου 2020 / 06:33
Ελένη Κορωνάκη

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μία πρωτοβουλία του Kέντρου Ξένων Γλωσσών Andrioti School για όλα τα

παιδιά της Κέρκυρας. Τα σχολεία στη Μεγάλη Βρετανία έκλεισαν την 20η Μαρτίου, γονείς και εκπαιδευτικοί από τότε ξεκίνησαν μια καμπάνια για να εμψυχώσουν, όχι μόνο τα παιδιά αλλά και όλο τον πληθυσμό. Η καμπάνια αυτή ονομάζεται «Chase the Rainbow!» δηλαδή «Κυνήγησε το Ουράνιο Τόξο». Όλα τα παιδιά ζωγραφίζουν ένα ουράνιο τόξο και το κολλάνε στο παράθυρο του σπιτιού τους για να το βλέπουν οι περαστικοί και να παίρνουν κουράγιο!
Στο κέντρο ξένων γλωσσών Andrioti School, από την πρώτη κιόλας μέρας βρισκόμαστε δίπλα στους μαθητές μας και τις οικογένειές τους προσφέροντας συνεχή υποστήριξη και υλικό ώστε τα παιδιά να κρατήσουν την επαφή με την ξένη γλώσσα με παιγνιώδη τρόπο.
Αυτή την εβδομάδα, καλούμε όλους τους μαθητές μας και τους φίλους τους, όλα τα παιδιά της Κέρκυρας, να ζωγραφίσουν ένα ουράνιο τόξο σε ένα χαρτί, να το σκανάρουν, και να το στείλουν στο [email protected] έως τη Μ. Δευτέρα 13 Απριλίου. Μετά, να το κολλήσουν στο παράθυρο τους για να εμψυχώσουν τη γειτονιά τους. Ας γεμίσει η πόλη μας πολύχρωμα ουράνια τόξα!
Το Andrioti School θα συγκεντρώσει όλες τις ζωγραφιές και θα δημιουργήσει ένα τεράστιο κολάζ έξω από το σχολείο, ώστε όσοι και όσες περνούν από εκεί να το κοιτούν και να θυμούνται πόσο όμορφα περνάμε και πόσα πολλά καταφέρνουμε όταν είμαστε μια παρέα! Πληροφορίες καθημερινά 15:00-19:00 μ.μ. στο 26610-25715, www.andrioti.gr , FB: AndriotiSchool, Instagram: AndriotiSchool, Twitter: Andrioti School
Σχετικό άρθρο στο ΒΒC https://www.bbc.co.uk/newsround/51953553

Ελένη Κορωνάκη

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.