Κυριακή 19.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Γλυκίσματα και μεζέδες από τους μαθητές του ΙΕΚ Υπ. Τουρισμού στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή τους

Ι.Ε.Κ Κέρκυρας
20 Δεκεμβρίου 2019 / 09:16
Ελένη Κορωνάκη

ΚΕΡΚΥΡΑ. Χθες Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου το Ι.Ε.Κ Κέρκυρας του Υπουργείου Τουρισμού, στο

 Εκπαιδευτήριο του στο Ξενοδοχείο Art Debono στα Γουβιά, πραγματοποίησε την Χριστουγεννιάτικη του Γιορτή του 2019.
Η ημέρα αυτή ήταν ιδιαίτερη για την Εκπαίδευση γιατί ένας πρωτεργάτης του Τουρισμού και της Εκπαίδευσης ο κ. Αθανάσιος Στάμος νυν Δημοτικός Σύμβουλος Ρόδου εντεταλμένος για την Παιδεία και παραλίες, πρώην Διευθυντής της Ανωτέρας Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων Ρόδου αλλά και της Σ.Τ.Ε Ρόδου, βραβεύτηκε από την Δήμαρχο Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων κυρία Μερόπη Υδραίου για τον Τουρισμό και τον Διευθυντή του ΙΕΚ Κέρκυρας κύριο Δημήτριο Μπακύρα για την Εκπαίδευση.
Χαιρετισμό απέστειλαν ο Υφυπουργός Τουρισμού κ. Μάνος Κόνσολας, η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Κέρκυρας κα Μελίτα Ανδριώτη και ο Δήμαρχος Ρόδου κος Αντώνης Καμπουράκης. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Αρχές και οι Φορείς του νησιού μας.
Μαθητές, καθηγητές, διοικητικό προσωπικό, γονείς, φίλοι και προσκεκλημένοι, θαύμασαν και δοκίμασαν μεζέδες και γλυκίσματα που ετοίμασαν οι Μαθητές των τμημάτων Μαγειρικού, Ζαχαροπλαστικού και σέρβιραν οι Μαθητές των τμημάτων Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων με την επίβλεψη των Καθηγητών τους.
Περισσότερες φωτογραφίες εδώ

Ελένη Κορωνάκη

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.