Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Καθίζηση δρόμου στην Πηγαδούλα Ποταμού - Απαγόρευση κυκλοφορίας

Καθίζηση
21 Nov 2019 / 09:22

ΚΕΡΚΥΡΑ. Απαγόρευση κυκλοφορίας, λόγω σοβαρού προβλήματος καθίζησης του δρόμου, ανακοινώθηκε από την Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων για την οδό που οδηγεί από τη θέση «Πηγαδούλα Ποταμού» προς Ευρωπούλους

Η απαγόρευση κυκλοφορίας ή στάθμευσης οποιουδήποτε τροχοφόρου οχήματος λόγω του σοβαρού προβλήματος που έχει προκύψει στο ύψος της περιοχής «Λυκούδια».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Τμήματος Συγκοινωνιών Κυκλοφορίας & Αδειών Μεταφορών της Δ/νσης Τ.Υ. του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων, η εν λόγω οδός θα κλείσει από την περιοχή «Πηγαδούλια», στο ύψος του «Ξυλουργείου» έως τις παρυφές του χωριού Ευρωπούλοι, για το χρονικό διάστημα που θα απαιτηθεί έως την αποκατάσταση της βατότητας της οδού.

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, «Στο χρονικό διάστημα αυτό απαγορεύεται παντελώς η είσοδος, κυκλοφορία και στάθμευση παντός τροχοφόρου οχήματος στην οδό αυτή.

Το αρμόδιο συνεργείο του Δήμου, θα τοποθετήσει σταθερά εμπόδια και την εκ του νόμου προβλεπόμενη σήμανση για τις περιπτώσεις αυτές».