Σάββατο 04.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Σε Νοσοκομείο, Ορφανοτροφείο, Γηροκομείο η Βάκη

ΒΑΚΗ
21 Δεκεμβρίου 2018 / 17:45

ΚΕΡΚΥΡΑ. Επισκέψεις της Βουλευτού Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ, ενόψει εορτών

Την παιδιατρική κλινική του νοσοκομείου, το γηροκομείο – πτωχοκομείο και το ορφανοτροφείο επισκέφθηκε ενόψει των εορτών η βουλευτής Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ Φωτεινή Βάκη την Παρασκευή (21/12).
Στην παιδιατρική κλινική του νοσοκομείου Κέρκυρας η Φ. Βάκη, συνοδευόμενη από τον διοικητή του νοσοκομείου Φ. Κακαβίτσα και τη διευθύντρια της παιδιατρικής κλινικής A. De Maggio, ευχήθηκε στους μικρούς ασθενείς και τους γονείς τους ταχεία ανάρρωση και καλές γιορτές, ενώ μοίρασε συμβολικά δώρα. Αντάλλαξε ευχές με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και ενημερώθηκε για τις τρέχουσες ανάγκες της κλινικής.
Κατά την επίσκεψή της στο ορφανοτροφείο, η βουλευτής συνομίλησε με τα παιδιά, στα οποία μοιράστηκαν συμβολικά δώρα, και τους ευχήθηκε για τις γιορτές και τη νέα χρονιά. Ενημερώθηκε από τη διευθύντρια Β. Κάδε και το προσωπικό για τη λειτουργία του ιδρύματος το τελευταίο διάστημα.
Στο γηροκομείο – πτωχοκομείο αντάλλαξε θερμές ευχές με τους φιλοξενούμενους και ενημερώθηκε για την τρέχουσα κατάσταση στο ίδρυμα από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου Α. Χειρδάρη και Γιάννη Κούστα.