Τετάρτη 08.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Για την προσέλκυση διεθνών συνεδρίων

συνεδριακός τουρισμός
13 Μαΐου 2016 / 19:26

ΓΙΑΝΝΕΝΑ. Την Τρίτη 17 Μαΐου 2016, στις 19:00, στο Ξενοδοχείο Du Lac, ο Δήμος Ιωαννιτών σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων το Επιμελητήριο Ιωαννίνων και τον επαγγελματικό οργανισμό ARTION Conferences & Events, διοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: “Συνεδριάζουμε στην πόλη μας”.

Στόχος της Εκδήλωσης είναι να διερευνηθούν, να αναλυθούν και να επισημανθούν οι τρόποι και οι ενέργειες που απαιτούνται σε συνεργασία με την Πανεπιστημιακή Κοινότητα και του Επιστημονικού προσωπικού της περιοχής, ώστε να διεισδύσουμε στον ‘παγκόσμιο συνεδριακό χάρτη’ φέρνοντας στη πόλη των Ιωαννίνων Διεθνή Συνέδρια. 
Παράλληλα στην Εκδήλωση θα συζητηθούν οι πρακτικές διοργάνωσης πετυχημένων Πανελλήνιων και Διεθνών Συνεδρίων, που θα μας δώσουν τη δυνατότητα να αποκτήσουμε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και αξιοπιστία ως περιοχή. 
Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσουν όλοι οι εμπλεκόμενοι Φορείς , από κοινού και να υποστηρίξουν ενεργά την τοπική Επιστημονική και Επιχειρηματική Κοινότητα και να συνεισφέρουν στην ανάδειξη της πόλης των Ιωαννίνων ως σημαντικό Τουριστικό Προορισμό της περιοχής και της Ελλάδας ευρύτερα.