Παρασκευή 03.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Επίσκεψη από το ΠΙΚΠΑ Βούλας και το Σύλλογο ΑμεΑ της Γερμανίας στη Μέλισσα

Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων ΑμεΑ
12 Σεπτεμβρίου 2018 / 10:52
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Toν Σύλλογο Γονέων Κηδεμόνων, Φίλων Ατόμων με Αναπηρία Κέρκυρας, και το ΚΔΗΦ "ΜΕΛΙΣΣΑ", επισκέφθηκαν την

Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2018  παιδιά από το ΠΙΚΠΑ  Βούλας  και  από Σύλλογο  ΑμεΑ της Γερμανίας,  συνοδευόμενοι από εθελοντές  της ΜΚΟ  "Dante", με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γερμανίας "Wild Rose".
 Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Ζουμπουλίδης Σπύρος  αφού τους καλωσόρισε στις εγκαταστάσεις, τους  ενημέρωσε για το έργο και τις δραστηριότητες του Συλλόγου καθώς και για το σκοπό ύπαρξης του,  που δεν είναι άλλος,  από  την  προάσπιση των δικαιωμάτων των παιδιών ΑμεΑ. Έγινε αναφορά  στο πολύπλευρο πρόγραμμα του ΚΔΗΦ  ΜΕΛΙΣΣΑΣ που στόχο έχει την ψυχοκοινωνική ανάπτυξη των παιδιών με αναπηρίες. Με τη σειρά τους οι εθελοντές της ΜΚΟ "Dante", αναφέρθηκαν  στις δράσεις που πραγματοποιούν  καθώς  και στον τρόπο διαβίωσης των εθελοντών της ΜΚΟ "Dante" με τα παιδιά ΑμεΑ.
 Στη συνέχεια έγινε η σχετική αλληλογνωριμία των παιδιών και  η ξενάγηση στα εργαστήρια ζαχαροπλαστικής και στις αίθουσες διαδασκαλίας, παρακολουθώντας το πρόγραμμα της "Μέλισσας".

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.