Τετάρτη 08.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ευχές που πήραμε στην Κέρκυρα για το Πάσχα και ανταποδίδουμε

πάσχα
06 Απριλίου 2018 / 09:50

ΚΕΡΚΥΡΑ. Με μια εντυπωσιακή φωτογραφία του Σταμάτη Καταπόδη ευχήθηκε ο βουλευτής Συριζα Κ. Παυλίδης. Λάβαμε ευχές από τη Φωτογραφική Λέσχη Κερκύρας (ΦΩΤΟΛΕΚΕ), τον υπ. Οργανωτικού των Αν.Ελλ. στην ΠΙΝ, Γιάννη Ζήκο, που υπογράφει ως υποψήφιος βουλευτής, τον Μακάριο Λαζαρίδη, σύμβουλο Επικοινωνίας του προέδρου της Ν.Δ.,

... από τη "Διέξοδο", τον Κοινωφελή, ιδιωτικό, πολιτιστικό Οργανισμό της πόλης του Μεσολογγίου, τον Οδοντιατρικό σύλλογο και τα μέλη της Επτανησιακής Οδοντιατρικής Εταιρείας, από τη ΛΑΕ που μας υπενθυμίζει ότι η Ανάσταση είναι στα χέρια μας.
Από τον πολιτιστικό σύλλογο Μεσαρίστης Αιτωλοακαρνανίας «Άγιος Νικόλαος», τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλη Λεβέντη και την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος, την MAD in media, την εβδομαδιαία εφημερίδα Αντίλαλος της Μεσαράς, τον ιατρικό Όμιλο cdm medical group, την Εφορεία Αρχαιοτήτων, την κεφαλονίτικη εφημερίδα «Η πένα».
Με καλλιτεχνική φωτό του Βασίλη Δουκάκη, οι ευχές του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, Θεόδωρου Γαλιατσάτου. Λάβαμε επίσης ευχές από τον δήμαρχο Ιωαννιτών, Θ. Μπέγκα, από τον σύλλογο των Αιτολοακαρνάνων δημοσιογράφων με την υπογραφή του προέδρου του, Πάνου Σόμπολου, από το περιφερειακό Τμήμα Κερκύρας του Ερυθρού Σταυρού.
Από τον ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας, την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Ηπείρου, την Melidis glass, το Παράρτημα Αργοστολίου του Λυκείου Ελληνίδων, το ελληνικό ραδιόφωνο της Ν. Υόρκης, Cosmos fm, τον εκδοτικό οίκο Γερμανός, το Ωδείο Κερκύρας και τον αιμοκαθαρόμενο αθλητή Μάριο Μαρκόπουλο.
Οι Εκδόσεις Ενημέρωση και το enimerosi.com εύχονται σε όλους Καλή Ανάσταση!