Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τρίτη μέρα καθαρισμού στην παραλιακή της Σωτηριώτισσας, αλλά όχι και «Όλοι μαζί»! (video)

Σωτηριώτισσα
30 Μαρτίου 2018 / 15:14
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Συνεχίζεται ο αγώνας ευπρεπισμού της παραλιακής στην Ε.Ο. Παλαιοκαστρίτσας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο τίτλος η «συμμορία των έντεκα» ταιριάζει πιο πολύ στην ομάδα των εθελοντών που πήραν την πρωτοβουλία να καθαρίσουν την άγρια βλάστηση και τα σκουπίδια στην περιοχή της Σωτηριώτισσας, από τις Αλυκές - Αγ. Αικατερίνη έως την αρχή το Κοντοκαλιού.
Η πρωτοβουλία εθελοντών «Όλοι μαζί για την Κέρκυρα» με συντονιστή τον Σπύρο Νεράντζη και συνοδοιπόρους ορισμένα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Ποταμού, βρέθηκε σήμερα για τρίτη μέρα στην παραλιακή, που ίσως να μην έχει καθαριστεί ποτέ. Ήδη την τρίτη μέρα, η διαφορά ήταν εντυπωσιακή, όπως ήταν και ο όγκος των σκουπιδιών που είχαν συσσωρευτεί εκεί στο πέρασμα των χρόνων.
Ωστόσο, την μεγαλύτερη εντύπωση κάνει η μικρή συμμετοχή των εθελοντών, οι οποίοι στην καλύτερη περίπτωση έφθασαν τους έντεκα!



Τα εύσημα στην προκειμένη ανήκουν στους: Νίκο Τσιώλη, Σπύρο Τσιλιμπάρη, Ιωάννα Γεωργοτά, Παναγιώτη Καλούδη, Ιγνάτιο Κοσκέρη, Γιώργο Ζάραγκα, Μάκη Δαρμανή, Δημήτρη Γεροχρήστο, Νίκο Καραταράκη, Νίκο Μαντζουρογιάννη & Σπύρο Νεράντζη . 
Η προσπάθεια συνεχίζεται ...

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Καθημερινή Ενημέρωση», στον ιστότοπο enimerosi.com και στο EN-The Magazine. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στη Δωρεά Οργάνων.