Παρασκευή 10.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η πίτα της Μουσικής Καλλιτεχνικής Ένωσης Περιβολίου

κοπή πίτας
08 Ιανουαρίου 2018 / 09:24

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η Μουσική Καλλιτεχνική Ένωση Περιβολίου την Κυριακή 7 Γενάρη στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συλλόγου.

Η εκδήλωση περιλάμβανε την εμφάνιση των μικτών χορωδιών, των παιδιών και των ενηλίκων που τραγούδησαν Κάλαντα και άλλα τραγούδια.
Επίσης συμμετείχε το πολυμελές τμήμα της Μαντολινάτας του Συλλόγου το οποίο έχει ονομαστεί «Σπύρος Μίαρης» στη μνήμη του νεαρού μουσικού του τμήματος που χάθηκε πριν 10 χρόνια από τροχαίο ατύχημα.
Στο τέλος της εκδήλωσης απονεμήθηκαν αναμνηστικοί έπαινοι σε νέους του χωριού που πέτυχαν σε ΤΕΙ και  ΑΕΙ. Παρέστησαν πολλοί καλεσμένοι, καθώς και εκπρόσωποι πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας τοπικής αυτοδιοίκησης. Στο τέλος προσφέρθηκε πατροπαράδοτη πίτα, αρτοποιήματα και αναψυκτικά. 
Εγκαταλελειμμένο το κτήριο 
Η Μουσική Καλλιτεχνική Ένωση Περιβολίου, είναι ένας δραστήριος σύλλογος με περισσότερα από 170 ενεργά μέλη, που έχει λάβει μέρος σε διάφορα φεστιβάλ σε πολλά μέρη της Ελλάδας. Διαθέτει μαντολινάτα, παιδική χορωδία και χορωδία ενηλίκων, τμήμα χορευτικό και ζωγραφικής καθώς και Τράπεζα Αίματος. Μιλώντας στην «Ενημέρωση» ο πρόεδρος του συλλόγου Κώστας Κουλούρης υπογράμμισε ότι κάθε δράση του Συλλόγου καλύπτεται οικονομικά με την συνεισφορά των μελών του, ενώ το ακίνητο στο οποίο στεγάζεται ο Σύλλογος που είναι δημοτικό, βρίσκεται σε πλήρη εγκατάλειψη καθώς ο Δήμος δεν έχει ανταποκριθεί σε κανένα αίτημα, ακόμα και για απλές εργασίες συντήρησης.