Παρασκευή 03.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Βραβείο Best for Business στον ΕΟΤ για το περίπτερό του στην WTM

WTM
07 Nov 2017 / 17:51
Χριστίνα Γκερέκου

ΛΟΝΔΙΝΟ. Τα πρωτεία ως Best for Business κέρδισε στην World Travel Market ο ΕΟΤ, για το ανανεωμένο του περίπτερο, στο οποίο συμπεριλαμβάνεται και η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

 "Είναι μοντέρνο, με ένα καλό συνδυασμό δικτύων και συνεδριακών χώρων, που δίνει τη δυνατότητα για one-to-one συναντήσεις", δήλωσε ο διευθυντής του Intuitive Design Russell Smith. "Υπάρχει μια καλή διάταξη με χώρο για να περιηγηθεί κάποιος ή να πάρει ένα ποτό και επίσης περίπτερα με διαμερίσματα που είναι πολύ προσιτά".

Το Best Stand Design κέρδισε φέτος η Αρχή Τουρισμού και Πολιτισμού Αμπού Ντάμπι (ME200, ME201 και ME204), για ένα χώρο που συνδυάζει επιτυχώς τα παλιά και τα νέα στοιχεία. Τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα περιλαμβάνουν μια γυναίκα που υφαίνει ένα χαλί και μια εικονική βόλτα για τους επισκέπτες.
 

Το βραβείο Best Stand Feature κέρδισε η Tourism Ireland με τον γιγαντιαίο στύλο της και την παραπομπή στο διάσημο αξιοθέατο του «Μονοπατιού του Γίγαντα» (Giant's Causeway) της Βόρειας Ιρλανδίας
"Βλέπουμε ότι η Ευρώπη συχνά υποθέτει ότι γνωρίζουμε τις χώρες, κι έτσι τα περίπτερα μοιάζουν πολύ το ένα με το άλλο, οπότε η Ιρλανδία προσπαθεί να κάνει κάτι διαφορετικό", δήλωσε ο Beryl Preuschmann της Triporganiser.net.


 


Χριστίνα Γκερέκου

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Καθημερινή Ενημέρωση», στον ιστότοπο enimerosi.com και στο EN-The Magazine. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στη Δωρεά Οργάνων.