Πέμπτη 09.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Φ. Βάκη: Ευκαιρία ανάπτυξης η λειτουργία του δημόσιου ΙΕΚ Λευκίμμης

Φωτεινή Βάκη
10 Οκτωβρίου 2017 / 09:43

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ευκαιρία ανάπτυξης και αντιμετώπισης της ανεργίας για την ευρύτερη περιοχή, χαρακτήρισε η βουλευτής Κέρκυρας και κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Φωτεινή Βάκη,

τη λειτουργία του δημόσιου ΙΕΚ Λευκίμμης.
Η Φωτεινή Βάκη με αφορμή την έναρξη των μαθημάτων του Τμήματος Λευκίμμης του Δημόσιου ΙΕΚ Κέρκυρας δήλωσε:
«Η πρώτη ημέρα λειτουργίας του Τμήματος Δημόσιου ΙΕΚ Λευκίμμης είναι γεγονός και δεν θα μπορούσα να είμαι ευτυχέστερη που το όραμα για τη δημιουργία δομής μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στη νότια Κέρκυρα μετά από συντονισμένες προσπάθειες ενός έτους, σήμερα γίνεται πραγματικότητα, με την έναρξη των μαθημάτων.
Θα ήθελα να εκφράσω τις θερμότερες ευχές μου για μια δημιουργική εκπαιδευτική χρονιά στους σπουδαστές και του εκπαιδευτικούς του νεοσύστατου Τμήματος ΔΙΕΚ με τις ειδικότητες του Τεχνικού Αμπελουργίας και Οινολογίας και του Τεχνικού Μαγειρικής Τέχνης.
Ευχόμαστε στο μέλλον να καταστεί δυνατή η λειτουργία τμημάτων περισσότερων ειδικοτήτων στο ΙΕΚ Λευκίμμης, το οποίο θα αποτελέσει μία ευκαιρία ανάπτυξης και αντιμετώπισης της ανεργίας για την ευρύτερη περιοχή καθώς και ένα σημαντικό εργαλείο στα χέρια των σπουδαστών για την επαγγελματική τους σταδιοδρομία .
Καλή αρχή.»