Πέμπτη 09.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Κ. Σπίνουλας ενίσταται για τις οργανωτικές αλλαγές στην ΟΝΝΕΔ

ΝΟΔΕ ΝΔ
03 Απριλίου 2016 / 19:45

ΚΕΡΚΥΡΑ. Λίγο πριν κλείσουν οι κάλπες των εσωκομματικών εκλογών της ΝΔ στην Κέρκυρα, σημειώνεται ικανοποιητική συμμετοχή στην διαδικασία.

Ένσταση κατά του κύρους των εκλογών κατέθεσαν ο μέχρι πρότινος πρόεδρος της ΝΟΔΕ, Κ. Σπίνουλας και ο Γ. Σπίνουλας υποψήφιος για την ΟΝΝΕΔ. Διαμαρτύρονται έτσι για την κατάτμηση της Οργάνωσης Νεολαίας στην Κέρκυρα σε τρεις Επιτροπές, γεγονός που αλλάζει τα δεδομένα και για την εκλογή αντιπροσώπων στη ΝΟΔΕ και έτσι των εκλεκτόρων για την ανάδειξη του νέου προέδρου της.
Στην ένστασή τους σημειώνεται: Για την ακύρωση της διαδικασίας εκλογής και ανακήρυξης του Προέδρου της Νομαρχιακής Επιτροπής Κέρκυρας της ΟΝΝΕΔ καθώς και των Προέδρων και μελών των δημοτικών τοπικών Οργανώσεων της ΟΝΝΕΔ Κέρκυρας)
1. Του Κωνσταντίνου Σπίνουλα του Σπυρίδωνος, Προέδρου της
ΝΟΔΕ της Νέας Δημοκρατίας Κέρκυρας, κατοίκου τ.κ. Γαστουρίου, δ.ε.
Αχιλλείων του Δήμου Κέρκυρας και
2. Του Σπυρίδωνος Σπίνουλα του Βασιλείου, μέλους της ΟΝΝΕΔ
Κέρκυρας (α/α 110), κατοίκου Περάματος τ.κ. Γαστουρίου, δ.ε.
Αχιλλείων του Δήμου Κέρκυρας
Κατά του κύρους της διαδικασίας εκλογής και της εξ’ αυτής εκλογής και
ανακήρυξης του Προέδρου της Νομαρχιακής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ
Κέρκυρας και των Προέδρων και μελών των Δημοτικών Τοπικών
Οργανώσεων α) Κέρκυρας, β) Βόρειας Κέρκυρας και γ) Νότιας
Κέρκυρας της ΟΝΝΕΔ.
Να ακυρωθεί πλήρως, για τους λόγους που αναφέρονται στο ιστορικό της παρούσας, η διαδικασία εκλογής και η εξ’αυτής , εκλογή και ανακήρυξη του Προέδρου της Νομαρχιακής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ Κέρκυρας , καθώς και των Προέδρων και μελών των δημοτικών τοπικών οργανώσεων α)Κέρκυρας, β)  Βόρειας Κέρκυρας και γ) Νότιας Κέρκυρας της ΟΝΝΕΔ.