Σάββατο 11.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Παγκόσμιο συνέδριο Ιατρικού Τουρισμού & Υγείας

Ιθάκη
30 Μαΐου 2017 / 15:29

ΙΘΑΚΗ. Στην Ιθάκη έγινε το Παγκόσμιο Ιατρικό συνέδριο Τουρισμού και Υγείας υπό τη αιγίδα της Α.Ε του προέδρου της Δημοκρατίας κ. Π. Παυλόπουλου,

της ΚΕΔΕ και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών.

O Σύλλογος Ιατρών Ελευθεροεπαγγελματιών Κερκύρας ήταν παρών, με τον πρόεδρο του Νίκο Μπαλή, ορθοπαιδικό χειρουργό και όλα τα μέλη του Δ.Σ. ενώ δεν παρευρέθηκε εκπρόσωπος της τοπικής αυτοδιοίκησης από την Κέρκυρα.
Κεντρικό θέμα του συνεδρίου ήταν: Τουρισμός Υγείας-μοχλός ανάπτυξης της εθνικής οικονομίας και ανάδειξη της Ελλάδας σε κορυφαίο Τουριστικό προορισμό 12 μήνες το χρόνο. Στην ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Ιατρών Ελευθεροεπαγγελματιών Κέρκυρας αναφέρει: «Αποφασίσαμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας όλοι μαζί:
- Αυτοδιοίκηση
- Ιατρικός κόσμος
- Επιστημονική κοινότητα
- Επιχειρήσεις από τον κλάδο της Ιδιωτικής Υγείας, του τουρισμού, του αθλητισμού, της αναψυχής και ευεξίας.
O Σύλλογος Ιατρών Ελευθεροεπαγγελματιών Κερκύρας στην ανακοίνωσή του αναφέρει: «Αναλαμβάνουμε δράση, αναπτύσσουμε πρωτοβουλίες - δημιουργούμε διημερίδες με τίτλο Τουρισμός Υγείας στην Ελλάδα. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε δημόσια την οργανωτική επιτροπή του συνεδρίου και ιδιαίτερα τον κ. Πατούλη Γιώργο, πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και τον κ. Πάντο Κων/νο, Διευθυντή της μονάδας Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής για την τιμητική φιλοξενία που μας παρείχαν».