Σάββατο 01.06.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ομιλία με θέμα: «Ενεργειακή ψυχολογία - Θεραπευτικός Κώδικας»

ΟΜΑΔΑ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ
14 Μαΐου 2024 / 17:48
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Παρασκευή 17 Μαΐου στις 19:00 στο καφέ Ανεμόμυλος στη Γαρίτσα

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η Ομάδα Αυτογνωσίας Κέρκυρας, πραγματοποιεί ομιλία που θα γίνει την Παρασκευή 17 Μαΐου στις 19:00 στο καφέ Ανεμόμυλος στη Γαρίτσα με θέμα: «Ενεργειακή ψυχολογία-Θεραπευτικός Κώδικας».

Σε αυτή την ομιλία θα δοθούν πληροφορίες από το βιβλίο «Τhe healing Code» για την παραπάνω ενεργειακή θεραπεία, η οποία έχει θεραπεύσει πολλούς ανθρώπους από πολλές, διαφορετικές ασθένειες και όχι μόνο.

O Alexander Loyd , ο συγγραφέας του βιβλίου, μας αναλύει ότι το 95% όλων των ασθενειών προέρχονται από το άγχος. Μας λέει επίσης, ότι τις δυσάρεστες κυτταρικές μνήμες που κουβαλάμε εσωτερικά και τις επιβλαβείς πεποιθήσεις μας, μπορούμε να τις θεραπεύσουμε μέσω του θεραπευτικού κώδικα.

Επιπροσθέτως αυτή η ενεργειακή θεραπεία, μας βοηθάει να ξεπεράσουμε εσφαλμένες πεποιθήσεις και να υλοποιήσουμε όσα θέλουμε, καθώς βασίζεται σε τέσσερα ενεργειακά κέντρα, όπου έχει αποδειχτεί επιστημονικά ότι την ώρα που κάνει κάποιος την παραπάνω τεχνική, απενεργοποιείται το άγχος του.

Μία ομιλία που δεν πρέπει να χάσετε, είτε έχετε θέματα υγείας ή άλλα θέματα που θέλετε να επιλύσετε. Στο τέλος της ομιλίας, θα γίνει η παρουσίαση του θεραπευτικού κώδικα, που κρατάει μόνο λίγα λεπτά. Την ομιλία θα διεξάγει η υπεύθυνη της ομάδας Τάνια Ρούμκου. Δηλώσεις για συμμετοχές στο email: [email protected] και στο κιν: 6981091261

[email protected]

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.