Κυριακή 28.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Θηβαίος και Μάργαρης στην Κέρκυρα στις 25 Αυγούστου

Χρήστος Θηβαίος
16 Αυγούστου 2023 / 19:07
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

"Οι μοναδικές ερμηνείες του Χρήστου Θηβαίου συναντιούνται με την σπάνια δεξιοτεχνία του Παναγιώτη Μάργαρη σε ένα πρόγραμμα που, εκτός από τα αναμενόμενα, περιλαμβάνει ανατρεπτικά κομμάτια και προκαλεί δυνατές μουσικές συγκινήσεις"

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Ο Χρήστος Θηβαίος και ο Παναγιώτης Μάργαρης συναντιούνται στην Κέρκυρα στις 25/08 για μία συναυλία που τιτλοφορείται «Στα δειλινά του κόσμου» και θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο του Κερκυραϊκού Γυμναστικού Συλλόγου.

Λίγα λόγια για τη συναυλία:

«Ο Χρήστος Θηβαίος, ένας από τους σπουδαιότερους Έλληνες τραγουδοποιούς και ο Παναγιώτης Μάργαρης, ο σημαντικότερος κιθαρίστας της γενιάς του, συναντιούνται επί σκηνής σε ένα πρόγραμμα γεμάτο εκπλήξεις.

Οι μοναδικές ερμηνείες του Χρήστου Θηβαίου σε δικά του τραγούδια από την εποχή των Συνήθων Υπόπτων αλλά και τραγούδια των Θάνου Μικρούτσικου, Βασίλη Δημητρίου και πολλών άλλων μεγάλων συνθετών, συναντιούνται με τις υπέροχες συνθέσεις και τη μοναδική δεξιοτεχνία του Παναγιώτη Μάργαρη σε solo κομμάτια.

Ένα πρόγραμμα που εκτός από τα αναμενόμενα, περιλαμβάνει ανατρεπτικές διασκευές και προκαλεί δυνατές συγκινήσεις. Από τον «Άμλετ της σελήνης» και το «Πόσο πολύ σ’ αγάπησα», τις μουσικές των Μάνου Χατζιδάκι, Θάνου Μικρούτσικου και Erik Satie καθώς και την τελευταία μεγάλη επιτυχία του Χρήστου Θηβαίου από την τηλεοπτική σειρά "Σασμός"».

Πληροφορίες:

Κερκυραικός Γυμναστικός Σύλλογος 

Ώρα προσέλευσης:  20:00

Ώρα έναρξης:            21:00

Διάρκεια 120 λεπτά 

 

Προπώληση εισιτηρίων:

Ticketbox : 

Ευγ. Βουλγάρεως & Μοντσενίγου 

Τηλ. 26610 27400

www.ticketbox.gr

Τιμές : 

Προπώληση 13€

Στην είσοδο 15€

Παιδιά έως 12 ετών 10€

ΠΗΓΗ: ticketbox.gr

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.