Τετάρτη 24.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τσάμπα ήττα, με πέναλτι στο τέλος

Superleague
29 Ιανουαρίου 2017 / 19:01
Σπύρος Πίκουλας

ΧΑΝΙΑ. Για 84 λεπτά άντεξε η ομάδα της Κέρκυρας στα Περιβόλια των Χανίων και δεν κατάφερε να φύγει ούτε με τον βαθμό της ισοπαλίας από τον αγώνα με τον Πλατανιά.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε με τον Πλατανιά να έχει την κατοχή της μπάλας, κάτι που όμως δε δυσκόλεψε την ομάδα του ΑΟΚ να κρατήσει το μηδέν στην άμυνά του. Επιπλέον στο 39, μετά από τραγικό λάθος του Μουνάφο, ο Γκόμες βγήκε μόνος του απέναντι από τον Σωτηρίου, ο οποίος αρχικά τον νίκησε, αλλά η μπάλα κατέληξε στον Τουράμ που σε κενή εστία έκανε το 0-1.
Η ομάδα των Χανίων απάντησε με το "καλημέρα" στο 2ο ημίχρονο, αφού μετά από απόκρουση του Κουτζαβασίλη σε σουτ του Γιακουμάκη, η μπάλα στρώθηκε στον Βάντερσον, ο οποίος έφερε το σκορ στα ίσα.
Η όμάδα της Κέρκυρας άγγιξε την ευκαιρία να ξαναπεράσει μπροστά στο σκορ 10 λεπτά πριν από τη λήξη, αλλά το αριστερό δοκάρι του Σωτηρίου στέρησε από τον Επστάιν να χριστεί σκόρερ.
Σα να μην έφταναν όλα αυτά, μετά από τρία λεπτά ο Μανούσος κέρδισε και εκτέλεσε εύστοχα πέναλντι κι έτσι γράφτηκε το τελικό 2-1 για τους γηπεδούχους.

Διαιτητές:  Σκούλας (Θεσσαλίας), Γκάγκας (Λάρισας), Κωνστάντιος (Εύβοιας).
Πλατανιάς (Παράσχος): Σωτηρίου, Μπανανά, Πριντέτα, Καρυπίδης (70' Κάργας), Στάθης, Μουνάφο, Ντεβέσα (46' Μενδρινός), Βάντερσον, Μανούσος, Γιακουμάκης, Σίγκνεβιτς (84' Γουνδουλάκης)
Κέρκυρα (Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Σπίνουλας (73' Ντιμιτρόφσκι), Ιωάννου, Βενέτης (86' Γεωργακόπουλος), Ντιόγκο, Σιόντης, Ανδρεόπουλος (61' Νίκιτς), Γκόμες, Ζορμπας, Επστάιν, Τουράμ

Δείτε φωτορεπορτάζ από τα Χανιά εδώ
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια