Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Μποτιλιάρισμα με ...Ferrari στον πεζόδρομο! (photos)

Ferrari
18 Ιουνίου 2019 / 19:15

ΚΕΡΚΥΡΑ. Τα θρυλικά αυτοκίνητα παρατάχθηκαν το απόγευμα στον πεζόδρομο της Ευγενίου Βουλγάρεως

σε ένα αστραφτερό show, προς τέρψιν μικρών και μεγάλων θαυμαστών. 
Το δημοφιλές Club ιδιοκτητών αυτοκινήτων της Ιταλίας «Passione Rossa», γιορτάζει τα 20 χρόνια ίδρυσης του με διάφορες εκδηλώσεις σε διάφορες πόλεις της Ιταλίας και της Ευρώπης.

Σήμερα το απόγευμα βρέθηκαν στον πεζόδρομο των οδών Γεωργίου Θεοτόκη-Ευγ. Βουλγάρεως με τουλάχιστον 40 αυτοκίνητα, που μαγνήτισαν τα βλέμματα και τα φλας των φωτογράφων.

Το FERRARI Club “Passione Rossa” ιδρύθηκε από τον Δρ. Fabio Barone (Φάμπιο Μπαρόνε) το 1999, ο οποίος είναι και ο πρόεδρος του μέχρι σήμερα. Μέλη του Club (300 άτομα) είναι αποκλειστικά μεγάλοι Ιταλοί επιχειρηματίες, ιδιοκτήτες ή συλλέκτες αυτοκινήτων FERRARI. Έχει ως αποκλειστικό σκοπό τη διάδοση της πιο διάσημης μάρκας πολυτελών sport αυτοκινήτων στον κόσμο. Το Club εδώ και χρόνια είναι συντελεστής σε εθνικές και διεθνείς εκδηλώσεις, όπου τα αυτοκίνητα FERRARI είναι πρωταγωνιστές μαζί με τον τόπο που επισκέπτονται.

Το διήμερο των εκδηλώσεων στην Κέρκυρα, συνδιοργανώνεται και από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων ενώ το σύνολο των εκδηλώσεων τελούν υπό την αιγίδα του Ελληνικού Υπουργείου Τουρισμού.
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες εδώ