Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Παρουσιάστηκαν οι νέες εμφανίσεις του Φαίακα με χορηγό την NCH (photos)

Φαίακας
13 Οκτωβρίου 2018 / 18:55

Σε εκδήλωση σε κεντρικό ξενοδοχείο

ΚΕΡΚΥΡΑ. Τις νέες της εμφανίσεις, με κεντρικό κοινωνικό μήνυμα το "stop bullying", παρουσίασε σήμερα h ομάδα μπάσκετ του Φαίακα που επέστρεψε μετά από 33 χρόνια στην Β΄ Εθνική.
Ο πρόεδρος κ. Σπάτουλας μίλησε για τους στόχους της ομάδας να σταθεί ψηλά το κερκυραϊκό μπάσκετ και ευχαρίστησε τον κεντρικό χορηγό που θα είναι η η επενδύτρια εταιρεία για τον Ερημίτη (Κασσιόπη) NCH Capital.

Ο εκπρόσωπος της εταιρείας Ανδρέας Σάντης, προτίμησε αντί το σήμα της ομάδας στη φανέλα να περάσει το μήνυμα «stop bullying», αφήνοντας παράλληλα αιχμές για τις καθυστερήσεις τις επένδυσης στην Κέρκυρα. 

Ο προπονητής της ομάδας Π. Κοντογιάννης τόνισε ότι η προσπάθεια γίνεται βήμα-βήμα. Οι επιλογές που έχει κάνει ο ίδιος για την ενίσχυση της ομάδας, έχουν δημιουργήσει μια νεανική ομάδα με θέληση και ταλέντο, η οποία με δουλειά και προσπάθεια μπορεί να προχωρήσει μπροστά.

Στην παρουσίαση παρόντες ήταν τα μέλη του Δ.Σ., παλιοί παράγοντες, το προπονητικό τιμ και οι αθλητές του Φαίακα καθώς και ο πρώην δήμαρχος Γιάννης Τρεπεκλής.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από την εκδήλωση εδώ