Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συγκινητική επίσκεψη της σέρβικης αντιπροσωπείας στο Δημαρχείο Κέρκυρας (video-photos)

Σέρβοι
26 Σεπτεμβρίου 2018 / 12:19

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στο πλαίσιο της επίσκεψης της σέρβικης αντιπροσωπείας στην Κέρκυρα, για τις καθιερωμένες εκδηλώσεις μνήμης των Σέρβων στρατιωτών που έχασαν τη ζωή τους στον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο,

ο Δήμαρχος Κώστας Νικολούζος συναντήθηκε  σήμερα το πρωί στο ιστορικό Δημαρχείο, με τον Υφυπουργό Εργασίας και Απασχόλησης Νέγκοβαν Στάνκοβιτς.
Στη συνάντηση, που είχε εθιμοτυπικό χαρακτήρα, έγινε αναφορά στις διαχρονικές σχέσεις φιλίας και συνεργασίας μεταξύ Κέρκυρας και Σερβίας. 
Ο κ. Στάνκοβιτς, ανέφερε ότι οι  ετήσιες εκδηλώσεις  μνήμης, εκτός του ιστορικού τους χαρακτήρα, έχουν και εκπαιδευτικό, να μεταφέρεται η γνώση της ιστορίας από γενιά σε γενιά.
Τον  Υφυπουργό συνόδευαν  ο Πρόξενος Μίλαν Βουκοσάβλιεβιτς, ο Επίτιμος Πρόξενος Σπύρος Μάστορας  και υπηρεσιακοί παράγοντες. Στη 1.00 μ.μ., ο Δήμαρχος συναντήθηκε με τον Πρέσβη  της Σερβίας  στην Ελλάδα Ντούσαν Σπασόγεβιτς.
Αμέσως μετά,  τον Δήμαρχο επισκέφθηκε αντιπροσωπεία των Σέρβων Παλαιών Πολεμιστών και έγινε ανταλλαγή δώρων με εγκαρδιότητα και συγκίνηση.



Δείτε περισσότερες φωτογραφίες εδώ