Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Εγκαινιάστηκε στην Κερκυραϊκή Πινακοθήκη η ομαδική έκθεση «Απίθανες Πιθανότητες 2» (photos)

Κερκυραϊκή Πινακοθήκη
16 Μαΐου 2018 / 12:09

Στην έκθεση συμμετέχουν φοιτητές του Εργαστηρίου Προχωρημένου Σχεδίου από το Τμήμα Τεχνών Ήχου και Εικόνας του Ιονίου Πανεπιστημίου

ΚΕΡΚΥΡΑ. Εγκαινιάστηκε χθες στην Κερκυραϊκή Πινακοθήκη η ομαδική έκθεση με τίτλο «Απίθανες Πιθανότητες 2». Στην έκθεση συμμετέχουν φοιτητές του Εργαστηρίου Προχωρημένου Σχεδίου από το Τμήμα Τεχνών Ήχου και Εικόνας του Ιονίου Πανεπιστημίου, με υπεύθυνο καθηγητή το Σπύρο Βερύκιο.
 
Στη συλλογική αυτή προσπάθεια συνδυάζονται πολλά ετερόκλητα στοιχεία, από τα θέματα που ενέπνευσαν τους δημιουργούς, μέχρι τα υλικά και τις τεχνικές που επέλεξαν να χρησιμοποιήσουν. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει ένα μωσαϊκό τεχνικών που περιλαμβάνει, εκτός από παραδοσιακά υλικά όπως το μολύβι και το κάρβουνο, μελάνι, ακρυλικά, μεικτές τεχνικές αλλά και ψηφιακές εκτυπώσεις.
 
Συμμετέχουν οι: Ισιδώρα Αβραάμ, Άννα Αποστολίδου, Μαρίνα Βακάλη, Κωνσταντίνα Γαβριηλίδου, Κωνσταντίνα-Δανάη Κουμούλη, Μαρία-Καλλιόπη Μασλουμίδη, Χρήστος Μαυροδής, Αμαλία Τσιλιμιγκάκη, Ιωάννης Σαλαφουντίδης, Βαλεντίνη Σταμπουλή, Κωνσταντίνα Χαμαλίδου.
 
Η έκθεση συνεχίζεται έως τις 24 Μαΐου 2018. Ώρες επίσκεψης 09.00-14.00 και 18.00-21.00, από Δευτέρα έως Παρασκευή.

Περισσότερες φωτογραφίες