Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Παρουσία του Steven Bernstein, οι βραβεύσεις του 2ου Φωτομαραθωνίου Κέρκυρας

ΦΩΤΟ.ΛΕ.ΚΕ.
07 Μαΐου 2018 / 07:29

Ο διακεκριμένος Αμερικανός κινηματογραφιστής, σκηνοθέτης, σεναριογράφος και συγγραφέας τίμησε με την παρουσία του την τελετή βράβευσης της ΦΩΤΟ.ΛΕ.ΚΕ.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μετά την ολοκλήρωση του 2ου Φωτομαραθωνίου Κέρκυρας, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 6 Μαΐου 2018, η τελετή λήξης στο Περιστύλιο των Ανακτόρων, με ενδιαφέρουσες ομιλίες και επιβράβευση των φωτογραφικών ικανοτήτων των διαγωνιζομένων.

Βραβεία
1ος Σαλβάνος Γιώργος
2ος Ρήγας Γεώργιος
3ος Μαζιάνης Κωνσταντίνος

Έπαινοι
4ος Κονοφάος Σπύρος
5η Μιχαλά Σοφία
6η Οικονομέα Χρύσα


Ο πρόεδρος του Τμήματος Τεχνών Ήχου και Εικόνας του Ιονίου Πανεπιστημίου, καθηγητής Νικόλαος-Γρηγόριος Κανελλόπουλος,  μίλησε με θέμα «Επαυξημένη Πραγματικότητα (Augmented reality AR)»  
Η Έλενα Βουσολίνου Ανυφαντή, Δ/ντρια 4ου Γυμνασίου Κέρκύρας – Διδάκτωρας Ιστορίας Ιονίου Πανεπιστημίου μίλησε με θέμα  «Απήδαλος Ναύς “ Θάλασσα - Κέρκυρα». 
Ακολούθησε η ομιλία «Φωτογραφία και Τέχνη» από τον Βασίλη Δουκάκη, Μέλος ΔΣ Φωτολεκέ

Την επίσκεψη του Steven Bernstein στην Κέρκυρα, διοργάνωσε το Τμήμα Τεχνών Ήχου & Εικόνας, παράλληλα με τη διοργάνωση ανοικτού σεμιναρίου στην αίθουσα τελετών της Ιονίου Ακαδημίας του Ιονίου Πανεπιστημίου.

Όπως δήλωσε ο Προέδρος του Τμήματος Τεχνών Ήχου & Εικόνας, Καθηγητής Νικόλαος-Γρηγόριος Κανελλόπουλος «έχουμε την τιμή και τη χαρά να υποδεχόμαστε τον Steven Bernstein στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο με ένα πρόγραμμα επίσκεψης ιδιαίτερα ωφέλιμο για τους φοιτητές, τους διδάσκοντες/ερευνητές και δημιουργούς του Ιονίου Πανεπιστημίου και της Κέρκυρας γενικότερα. Η επίσκεψη ήταν ιδιαίτερα ωφέλιμη για το ίδρυμα και τη Σχολή Μουσικής και Οπτικοακουστικών Τεχνών στην οποία εντάσσονται το Τμήμα Τεχνών Ήχου & Εικόνας και το Τμήμα Μουσικών Σπουδών.

Περισσότερες φωτογραφίες από την εκδήλωση