Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Με φόντο το Ποντικονήσι η πρώτη μέρα των Αμερικάνων τουριστικών πρακτόρων στην Κέρκυρα (φωτορεπορτάζ)

ASTA
18 Απριλίου 2018 / 12:34

Οικοδεσπότες ο αντιδήμαρχος Τουρισμού Β. Καββαδίας και ο εκπρόσωπος της fedHATTA Β. Κοντός

Ένα από τα πιο πολυφωτογραφημένα σημεία της Κέρκυρας είδαν σήμερα από κοντά οι τουριστικοί πράκτορες της παναμερικάνικης ομοσπονδίας ASTA που πραγματοποίησε το ετήσιο συνέδριο της στην Αθήνα το Σαββατοκύριακο. Επικεφαλής της αμερικανικής αντιπροσωπείας ο αντιπρόεδρος Robert Duglin. Έρχονται προσκεκλημένοι του Δήμου και της fedHatta, της αντίστοιχης εθνικής Οργάνωσης των Ελλήνων τουριστικών πρακτόρων.
Mετά την άφιξή τους στο αεροδρόμιο Ι. Καποδίστριας, οι επιχειρηματίες επισκέφθηκαν τη Βλαχέραινα και δοκίμασαν ελληνικές ποικιλίες και ούζο στο παραλιακό εστιατόριο "Φλοίσβος" ενώ στη συνέχεια οδηγήθηκαν στο Corfu Holiday Palace, όπου και θα καταλύσουν. 

Η Λέσχη αρχιμαγείρων και το ΙΕΚ Τουρισμού
 
Οι Αμερικανοί Τουριστικοί Πράκτορες επισκέφθηκαν τη Βλαχέραινα και κατόπιν Corfu Holiday Palace προσκεκλημένοι του Corfu Food & Wine Festival για να γνωρίσουν γευστικά το Φεστιβάλ και μέσω αυτού την τοπική γαστρονομία. Τη συνολική ευθύνη της πανδαισίας κερκυραϊκών γεύσεων που παρουσιάστηκε, ανέλαβε η Λέσχη Αρχιμαγείρων Κέρκυρας με σεφ τον Σπύρο Βουλισμά από κοινού με την πολύτιμη συνεργασία του ΙΕΚ Τουρισμού υπό τη διεύθυνση του Δημήτρη Μπακύρα. Οι Αμερικανοί πράκτορες στο τέλος της εκδήλωσης επιβράβευσαν το πλήρωμα με πηγαίας έκφρασης παρατεταμένο χειροκρότημα. 


 
 


Φωτορεπορτάζ