Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πανάξια κυπελλούχος 2018 ο ΟΦΑΜ (video-photos)

κύπελο ΕΠΣΚ
24 Μαρτίου 2018 / 17:13
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Νίκησε 2-0 την Βολίδα στον τελικό

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο ΟΦΑΜ  είναι ο κυπελλούχος της ΕΠΣ Κέρκυρας για την σεζόν 2017- 18 αφού στο ΕΑΚΚ νίκησε την Βολίδα με 2-0 και κατέκτησε το τρόπαιο. Ήταν ένας τελικός διαφήμιση του ποδοσφαίρου, σε αθλητικά πλαίσια με την ομάδα του Αγ. Ματθαίου να είναι το ακλόνητο φαβορί πριν το ματς, αφού υπάρχει ανάμεσα στις δυο ομάδες διαφορά μιας κατηγορίας.
Ο ΟΦΑΜ πήρε το 5ο κύπελλο Κέρκυρας απόλυτα δίκαια και καθαρά,  αν και χρειάστηκε να φτάσουμε στο 67΄ για να σκοράρει, αφού έχοντας την υπεροχή στο ματς σημάδευε τα δοκάρια του Γκόγκα και γκολ δεν έμπαινε.
Το ματς ξεκίνησε με τη νικήτρια να έχει τον έλεγχο στο 4΄να αγγίζει το γκολ αλλά το σουτ του Ανδριώτη βρήκε το δοκάρι.   Η Βολίδα έπαιζε αμυντικά και ο ΟΦΑΜ που πίεζε είχε δυο ακόμη δοκάρια στο 17΄ με τον Κουρή και στο 21΄ με τον Κ. Ανδριώτη και πάλι, αλλά δεν στάθηκε τυχερός να ανοίξει το σκορ.  Η ομάδα του Ι. Καλούδη έχοντας καθολική υπεροχή σε όλο το πρώτο μέρος έχασε και ευκαιρίες να σκοράρει αλλά ήταν  άστοχος. Η Βολίδα επιθετικά δεν φάνηκε σε όλο το α΄ μέρος.
Στην επανάληψη το σκηνικό ίδιο με τον ΟΦΑΜ να προσπαθεί να φτάσει στο γκολ και την Βολίδα με σφικτή άμυνα να κρατάει το μηδέν. Στο 57΄ τέταρτη φορά σημάδεψαν τα δοκάρια οι παίκτες του ΟΦΑΜ, ο Λούβρος τη φορά αυτή, αλλά τρία λεπτά μετά η Βολίδα απείλησε όταν ο Αλ. Σουπιώνης (Ζήκο) εκμεταλλεύτηκε λάθος έξοδο του Τόλα έκανε την κεφαλιά λίγο έξω. Στο 67΄ το σκορ άνοιξε όταν ο  Ασπιώτης εκτέλεσε κόρνερ, ο Σπ. Γραμμένος με κεφαλιά κάνει το 0-1 και δίνει άλλη τροπή στον τελικό. Η Βολίδα ήταν αναγκασμένη να επιτεθεί,   ο Νέτης πέρασε και τον Μακαντάνη κάνοντας πιο επιθετική την ομάδα του, αλλά πάλι ο ΟΦΑΜ έχει δοκάρι στο 75΄ (το 5ο στο παιγνίδι), αυτή τη φορά με τον Τζέλο.   Στο 83΄ ο Λούβορς βρέθηκε μόνος απέναντι στον Γκόγκα, δεν αστόχησε έκανε το 0-2 και εκεί τελείωσαν όλα.  Κυπελλούχος ο ΟΦΑΜ.
Διαιτητές: Τόμπρος, Βραδής, Γραικός.
Βολίδα ( Κ. Νέτης): Γκόγκας, Ταμπάκος Β., Πάγκαλης Γ., Τσιριγγάκης (72΄ Μακαντάνης), Πάγκαλης Χ., Ανδριώτης Χ., Σκολαρίκης Κ. (89΄Σκλαβούνος), Σκολαρίκης Γ., Σουπιώνης
Αλ.(62΄ Ν. Σπίνουλας), Πάγκαλης Ι., Αρμενιάκος (83΄Ταμπάκου Δ.).  
ΟΦΑΜ (Ι. Καλούδης):  Τόλα, Τζέλος, Ματσοβίλα (82΄ Λειβαδιώτης), Κονόμης, Κουρής (89΄Κάρρας),  Ασπιώτης,  Γραμμένος Σπ.,  Κόκκινος (86΄ Καζιάνης),  Ανδριώτης Κ. (78΄ Τσιάβος) ,  Λούβρος, .  Χαρβαλιάς.
 
Περισσότερες φωτογραφίες εδώ
 
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια