Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Μεγάλη συμμετοχή στο Open Street Handball του σωματείου «Για τα παιδιά μας» (photos)

Για τα παιδιά μας
23 Οκτωβρίου 2017 / 09:20
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Γεμάτη παιδιά και ενέργεια την Κυριακή το πρωί η Πάνω Πλατεία, στη διοργάνωση Open Street Handball του σωματείου «Για τα παιδιά μας»

που πήρε την πρωτοβουλία για την στήριξη σε εκπαιδευτικά και θεραπευτικά υλικά που θα βοηθήσουν στην μάθηση αλλά και στην ψυχοκινητική ανάπτυξη των μαθητών του Ειδικού Δημοτικού Κέρκυρας.

Ταυτόχρονα στους στόχους του σωματείου είναι η επιστροφή των παιδιών σε παιχνίδια γειτονιάς και αλάνας και η απόσπαση τους από την απομόνωση του ηλεκτρονικού παιχνιδιού. Αυτή είναι η πρώτη από μία σειρά δράσεων προς αυτή την κατεύθυνση.  

Με σύνθημα: «Γίνε ενεργός για τον εαυτό σου, γίνε ενεργός και για τους άλλους – Φέρε τους φίλους σου να παίξουμε» πραγματοποιήθηκαν φιλικά παιχνίδια Open Street Handball με την συμμετοχή παιδιών από 6 έως 12 ετών.

Η δράση πραγματοποιήθηκε με την στήριξη των τριών τοπικών σωματείων που έχουν το άθλημα της χειροσφαίρισης στις μικρές ηλικίες, Α.Ο ΦΙΛΙΑ, Α.Ο ΦΑΙΑΞ, ΚΕΡΚΥΡΑΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ.

Περισσότερες φωτογραφίες εδώ
 
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Καθημερινή Ενημέρωση», στον ιστότοπο enimerosi.com και στο EN-The Magazine. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στη Δωρεά Οργάνων.