Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Άρχισε η εγκατάσταση του δεματοποιητή (pictures & video)

Τεμπλόνι
22 Ιουλίου 2017 / 14:46
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Οργασμός δουλειάς από το πρωί του Σαββάτου στο Τεμπλόνι. Συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ είχαν προς στιγμήν κλείσει τον δρόμο, προκειμένου να επιμεληθούν τα των επικείμενων συνδέσεων

ενώ τα βαριά φορτηγά του εργολάβου μετέφεραν τον τεμαχισμένη συστοιχία των μηχανισμών και των μηχανημάτων, από τα οποία απαρτίζεται αυτό που συνηθίσαμε να αποκαλούμε «δεματοποιητής».  
Κι ενώ τα βουνά των σκουπιδιών στο Τεμπλόνι αγγίζουν τα όρια της συνολικής εγκατάστασης στο τσιμεντένιο πλατό, που κατασκευάστηκε κοντά στην είσοδο του άλλοτε ΧΥΤΑ, μεταφέρονται με μάλλον ικανοποιητικό ρυθμό τα κομμάτια του δεματοποιητή, που μέχρι τώρα ήταν αποθηκευμένα στις εγκαταστάσεις της ΔΕΥΑΚ.
Άλλωστε όπως είχε δηλώσει στην πρόσφατη συνέντευξή του στην Ενημέρωση του Σαββατοκύριακου, και επανέλαβε έκτοτε αρκετές φορές, ο δήμαρχος Κ. Νικολούζος, ο εργολάβος έχει υποσχεθεί ότι ο δεματοποιητής θα βρίσκεται εκεί και εν λειτουργία έως το τέλος του Ιουλίου.
Η μεταφορά ξεκίνησε και το μοντάρισμα επίκειται.
Α, και το περιπολικό της ΕΛΑΣ, είδαμε να πηγαίνει πάνω κάτω, στον δρόμο προς τον ΧΥΤΑ...



Δείτε περισσότερες φωτογραφίες εδώ
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Καθημερινή Ενημέρωση», στον ιστότοπο enimerosi.com και στο EN-The Magazine. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στη Δωρεά Οργάνων.