Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Κ17: ΑΟΚΚ – Βέροια 1-1

Κ17
29 Απριλίου 2017 / 23:11
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Οι μικροί του Άρη Λούβρου έκανα καλή εμφάνιση και στάθηκαν άτυχοι, αφού δεν μπόρεσαν να νικήσουν τη Βέροια, αν και το άξιζαν αφού ήταν σαφώς καλύτεροι και πιο επιθετικοί σε όλη τη διάρκεια του ματς.

Ο ΑΟΚΚ προηγήθηκε στο 28΄με τον Τριανταφυλλόπουλο και θα μπορούσε να πα΄ρει το ματς αν δεν ακυρωνόταν για οφσάιντ ένα γκολ στις αρχές του βλ μέρους και γινόταν το 2-0. Ήταν  στον 58΄ όταν σε φάουλ του Μπάρδου η μπάλα βρήκε το δοκάρι και στην επαναφορά της ο Γκόγκος την ε΄στειλε στα δίχτυα, αλλά ακυρώθηκε το γκολ.  Ισοφάρισε η Βέροια στο 81΄ με τον Μελικιώτη, ενώ ο ΑΟΚΚ τελείωσε το ματς με δέκα παίκτες, αφού στο 90΄ είδε 2η κίτρινη ο Στεργίου και αποβλήθηκε. ι
Διαιτητές:  Νικόπουλος, Καββαδίας, Μπεκάρης.
ΑΟΚΚ (Αρ. Λούβρος): Ρίζος, Γιώτας, Βλάχος, Ν. Ζωχιός, Γουλιαρμής, Μπάρδος, Γκασίδης, Γκόγκος, Τριανταφυλλόπουλος, Μποντίνι, Στεργίου. Έπαιξαν και οι: Αγάθος, Αρίφης, Κωνστάντης, Νικογιάννης.
Βέροια:  Αργυρόπουλος, Στριμπίνος, Σφύρτσης, Ράδης, Κουλπαλίδης, Ρογγότης, Γκιόρτσης, Μάντζιος, Πέικος, Μελικιώτης, Λαζόπουλος (έπαιξαν και οι  Καψάλης,  Μπόσκος, Νικολόπουλος, Παπαδόπουλος, Μπουρδάνος). 
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια