Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

«Θερμά συγχαρητήρια» σε όσους μας έκαναν Μόντε-Κάρλο!

Έργα
28 Μαρτίου 2017 / 15:15

ΚΕΡΚΥΡΑ. «Μην ξεχάσετε να μας καλέσετε στα εγκαίνια των έργων» αναφέρει χαρακτηριστικά και γεμάτη σαρκασμό η επιστολή της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Ιονίων Νήσων.

Αναφορικά με τα έργα που παραμένουν επί χρόνια «ανοιχτές πληγές» και αμαυρώνουν την εικόνα του νησιού, «Η Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Ιονίων Νήσων, σε έκτακτο συμβούλιο της, βλέποντας πως  οι  φόροι που πληρώνονται από Επαγγελματίες και Έμπορους  του Νησιού  μετουσιώνονται  αποτελεσματικά σε Έργα Πνοής και  μετατρέπουν  την Κέρκυρα σε ένα νέο Μόντε Κάρλο αποφάσισε:

Να συγχαρεί και να ευχαριστήσει Θερμά τον Δήμαρχο Κέρκυρας και το Δημοτικό Συμβούλιο, τους Βουλευτές του Νησιού, Την Περιφέρεια Ιονίων Νησιών, την Αρχαιολογική Υπηρεσία και τον Οργανισμό Λιμένος Κερκύρας για την άμεση ολοκλήρωση των έργων  που προβάλουν τον Πολιτισμό μας και διευκολύνουν την ζωή, των Κερκυραίων Πολιτών, επισκεπτών, τουριστών αλλά και των Επαγγελματιών του Νησιού.

Έργα όπως ενδεικτικά αναφέρονται, η Άγια Αικατερίνη, η Ανουντσιάτα, ο παραλιακός της Γαρίτσας, τα γκρεμισμένα και εγκαταλειμμένα Φρούρια, η μαρίνα στη Σπηλιά , ο Φοίνικας οι γεμάτοι Λάκκους δρόμοι, το κυκλοφοριακό, τα σκουπίδια και τέλος ο κόμβος του Νέου Λιμανιού, μας κάνουν περήφανους για την αποτελεσματικότητα  αυτών  που εμπιστευτήκαμε τις τύχες μας .

Ράβοντας, εσπευσμένα για να προλάβουμε, τα νέα κουστούμια μας, παρακαλούμε να μας καλέσετε στα εγκαίνια των ολοκληρωμένων Έργων».