Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πήγε Κυριακή το ματς Αστέρα-Ολυμπιακού Βόλου

γ΄ Εθνική
23 Φεβρουαρίου 2017 / 19:38
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ενώ η ΕΠΟ αρχικά είχε ορίσει την 16η αγωνιστική που είναι από αναβολή της Γ΄ Εθνικής να γίνει το Σάββατο 25/2 και ο Αστέρας Πετριτή θα υποδεχόταν τον Ολυμπιακό Βόλου στο γήπεδο της ΕΠΣΚ, άλλαξε η απόφαση και τρία ματς του Ομίλου θα γίνουν Κυριακή ανάμεσά τους και αυτό του Αστέρα Πετριτή.

Η ομάδα του νησιού μας έχει πάρα πολλά προβλήματα σύνθεσης αφού πάνω από την μισή ομάδα δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί. Ο προβληματισμός του Γιάννη Χονδρογιάννη μεγάλος, δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Ριγανά και Τσιάβο λόγω τιμωρίας (κάρτες), αλλά και τους ανέτοιμους Μπαμιόγλου και Γαρδικιώτη, αλλά και τους τραυματίες Αλ. Πάγκαλη και Γεωργοπάλη. Με αυτά τα δεδομένα η δυνατότητα μιας ενδεκάδας ικανής να διεκδικήσει κάτι από την ομάδα του Βόλου είναι περιορισμένη και θα παρατάξει ενδεκάδα «εκτάκτου ανάγκης». Μάλιστα ο Ολυμπιακός δεν βλέπει άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης στο νησί μας για να μπορεί να ονειρεύεται τίτλο και άνοδο στην Β΄ Εθνική, όταν μάλιστα απέχει δυο βαθμούς από την κορυφή και σε ενδεχόμενη απώλεια θα απομακρυνθεί. 
Παρ΄ όλα αυτά μπορεί αν μην ονειροβατούν στον Αστέρα, ξέρουν πάρα πολύ τι έχουν να αντιμετωπίσουν, αλλά το σίγουρο είναι πως και τα παιδιά που θα επιλεγούν για να παίξουν θα τα δώσουν όλα, ελπίζοντας και φιλοδοξώντας να κάνουν την υπέρβαση, αφού έστω και ο βαθμός της ισοπαλίας θα είναι υπερπολύτιμος κάτω από τις συγκεκριμένες συνθήκες. 
Η προετοιμασία της ομάδας συνεχίστηκε και την Πέμπτη, με πολλές ασκήσεις τακτικής, κυρίως στον αμυντικό τομέα, από τον Γιάννη Χονδρογιάννη, αφού η απουσία των Γιάννη Ριγανά και Αλέξη Πάγκαλη, που είναι οι στυλοβάτες της άμυνας είναι κάτι παραπάνω από σημαντική.
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια