Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ένα πέναλτι χώρισε τις δυο ομάδες ΠΑΣ-Γιάννινα – ΑΟΚ Κέρκυρα 1-0

ΠΑΣ-Γιάννινα
18 Φεβρουαρίου 2017 / 18:46
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΓΙΑΝΝΕΝΑ. Η Κέρκυρα πήγε στα Γιάννενα για να πάρει αποτέλεσμα κόντρα στον ΠΑΣ που ήθελε οπωσδήποτε τη νίκη για να κυνηγήσει την 5η θέση που οδηγεί σε μπαράζ για έξοδο στην Ευρώπη.

Με βροχερό καιρό και σε δύσκολο αγωνιστικό οι δυο ομάδες, με τους γηπεδούχους να ευτυχούν με πέναλτι στο α΄ μέρος να κάνουν το 1-0 και στην επανάληψη κλεισμένοι πίσω να προσπαθούν να το κρατήσουν, την Κέρκυρα να πιέζει να παλεύει για την ισοφάριση που δεν ήλθε ποτέ.
Στο α΄ μέρος στη μοναδική φάση που έκανε ο ΠΑΣ προηγήθηκε όταν ο Ντιμιτρόφσκι έκανε χέρι εντός περιοχής σε προσπάθεια του Κόντε, δόθηκε πέναλτι που αξιοποίησε ο επιθετικός των Γιαννιωτών για το 1-0, με την Κέρκυρα να έχει δυο καλές φάσεις στο 5΄ σε κεφαλιά του Επστάιν και στο 45΄ σε σουτ του Ανδρεόπουλου να σκοράρει.
Στο Β΄ μέρος η Κέρκυρα είχε συντριπτική κατοχή μπάλας 62-38, πίεσε, ο  Μιχάλης Γρηγορίου έπαιξε επιθετικά,  κυνήγησε το γκολ,   με τρεις στην επίθεση (Τουράμ, Γεωργακόπουλο, Ονίλο), γέμισε την περιοχή του Πασχαλάκη

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Πασχαλάκης, Καρανίκας, Ναδάλες, Μιχαήλ, Μπέριος, Κοζορώνης (Σκόνδρας), Λίλα, Ακόστα, Βιδάλ (74΄ Γιάκος), Ζάιρο (79΄ Κοροβέσης), Κόντε. 

Κέρκυρα (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτσαβασίλης, Ντιμιτρόφσκι, Ζορμπάς (83΄ Ονίλο), Γκόμες, Σπίνουλας, Ανδρεόπουλος (74΄ Κόντος), Ιωάννου, Επστάιν, Ζαραδούκας (64΄ Γεωργακόπουλος), Τουράμ, Νίκιτς.


ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια