Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Μεγάλη συμμετοχή Κερκυραίων σκακιστών στο 3ο Διεθνές «Βαρδάρης»

Σκάκι
16 Φεβρουαρίου 2017 / 10:28

ΚΕΡΚΥΡΑ. Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος μεγάλη θα είναι η συμμετοχή των κερκυραίων σκακιστών στο 3ο Διεθνές Σκακιστικό Τουρνουά Βαρδάρης. Πρόκειται για ένα πολύ ισχυρό διεθνές Τουρνουά

με συμμετοχή  Ελλήνων και ξένων γκρανμαίτρ, διεθνών μαιτρ και FIDE μαιτρ. Ήδη οι συμμετοχές έχουν ξεπεράσει τις 200. Οι αγώνες θα διεξαχθούν από 23 Φεβρουαρίου έως και την Καθαρά Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο Holiday Inn της Θεσσαλονίκης. Οι συμμετοχές των κερκυραίων σκακιστών περιλαμβάνουν τους πανίσχυρους βετεράνους Νίκο Σκιαδόπουλο και Σπύρο Τρύφωνα μέχρι τον Πρωταθλητή Ελλάδας Νηπιαγωγείων Ραφαέλ Τζουβέλη. Είναι μια ευκαιρία για τους παίκτες μας να αποκτήσουν εμπειρίες και να προσθέσουν βαθμούς ELO στη βαθμολογία τους.

Ο 3ος γύρος του 14ου τουρνουά «Λορέντζος Μαβίλης»

Συνεχίστηκε την Κυριακή στις εγκαταστάσεις του Συνδέσμου Παικτών Ζατρικίου Κερκύρας το 14ο Τουρνουά «Λορέντζος Μαβίλης με τις συναντήσεις του 3ου Γύρου. 

Τα αποτελέσματα ήταν: Λευθεριώτης-Ναθαναήλ 0-1, Βαλσάμης-Κορακιανίτης 1-0, Μακρής Ξ.-Μακρής Σ. 0,5-0,5, Κολυτάς-Στρατηγός 1-0, Βουρλής Κωλέττης Μ.- Μάστορας 1-0, Ντετζονάϊ-Τζουβέλης Η. 0-1, Παρίση-Τζουβέλης Ντ. 0-1, Σκλαβούνου Κ.-Σκλαβούνος Α. 0,5-0,5, Βουρλής Κωλέττης Σ.-Σκλαβούνου Η. 1-0, Κακόγιαννης- Βουρλής Κωλέττης Αχ. 0-1, Κοντομάρης-Τζουβέλης Ρ. 0-1, Γιόκα Μ.-Γιόκα Ε, 1-0. Μετά τον τρίτο γύρο στη βαθμολογία προηγούνται οι Αλέξανδρος Βαλσάμης και Μάνος Ναθαναήλ με τρεις νίκες σε τρεις αγώνες. Μάλιστα θα συναντηθούν στον 4ο γύρο που θα διεξαχθεί αυτή την Κυριακή.