Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η παγκόσμια ημέρα ραδιοφώνου στην ΕΡΑ

ΕΡΑ Παγκόσμια Ημέρα Ραδιοφώνου
10 Φεβρουαρίου 2017 / 15:01

ΚΕΡΚΥΡΑ . Ο ραδιοφωνικός σταθμός Κέρκυρας της ΕΡΤ, γιορτάζει την παγκόσμια ημέρα ραδιοφώνου με δύο εκδηλώσεις

Το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου, στις 11 το πρωί, μεταδίδει ζωντανή εκπομπή από το παράρτημα Κέρκυρας της Εθνικής Πινακοθήκης στην Κάτω Κορακιάνα!
Φέτος, για δεύτερη φορά, το ραδιόφωνο μπαίνει στο μουσείο και η ΕΡΤ γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ραδιοφώνου μαζί με την Ομάδα Μουσειολογίας του Ιονίου Πανεπιστημίου: Άνθρωποι του ραδιοφώνου, του μουσείου, παιδιά και πολίτες θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν και να παρακολουθήσουν μια εκπομπή γεμάτη γνώση, διασκέδαση και μουσική, με στόχο να προβληθεί η δύναμη του ραδιοφώνου και ο πολιτιστικός του ρόλος μέσω της συνεργασίας του με τα μουσεία.
Επιπλέον ένα θεατρικό παιχνίδι περιμένει τους μικρούς μας φίλους με δραματοποίηση παραμυθιού, που θα παρουσιαστεί on air και ξεναγήσεις στην έκθεση ραδιοφωνικού εξοπλισμού, που θα στηθεί ειδικά για την ημέρα!
Η εκπομπή θα μεταδοθεί ζωντανά στις 11 το πρωί στους 99,3 στα FM, στους 1008 στα Μεσαία (ΑΜ) και στο διαδίκτυο, στις διευθύνσεις www.ert.gr/news/kerkyra και www.erakerkyras.com
Τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου, ιδιωτικοί ραδιοφωνικοί σταθμοί της Κέρκυρας εκπέμπουν στη συχνότητα του Δημοσίου Ραδιοφώνου!
Παραγωγοί από τους ιδιωτικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς του νησιού, αναλαμβάνουν βάρδια μπροστά από τα μικρόφωνα της ΕΡΤ Κέρκυρας και για μία ώρα κάθε σταθμός, μεταδίδει το δικό του πρόγραμμα μέσα από τις συχνότητες των 99,3 στα FM και των 1008 στα Μεσαία (ΑΜ).
Μουσική και λόγος σε μία ημέρα αφιερωμένη στους ανθρώπους του ραδιοφώνου του νησιού των Φαιάκων. Συντονιστείτε όλη μέρα στην ΕΡΤ Κέρκυρας, στα ερτζιανά κύματα και στο διαδίκτυο!