Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Μετ’ εμποδίων η μετάδοση των προγραμμάτων της ΕΡΤ στην Κέρκυρα

Κέντρο εκπομπής Παντοκράτορα
19 Ιανουαρίου 2017 / 12:01

ΚΕΡΚΥΡΑ. Οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες των ημερών, προκάλεσαν μία σειρά από σοβαρές βλάβες στο Κέντρο Εκπομπής Παντοκράτορα της ΕΡΤ,

οι οποίες σε συνδυασμό με αντίστοιχες βλάβες στα κυκλώματα του ΟΤΕ αλλά και διακοπή ηλεκτροδότησης από τη ΔΕΗ, είχαν δυστυχώς ως αποτέλεσμα κατά τη διάρκεια των τελευταίων 24ωρων να υπάρχουν εκτεταμένες διακοπές στη μετάδοση των τηλεοπτικών και των ραδιοφωνικών προγραμμάτων της ΕΡΤ.
 
Συνεργείο της ΕΡΤ με τεχνικούς τόσο από την Κέρκυρα όσο και εξειδικευμένου προσωπικού που μετέβη εσπευσμένα στο νησί, προχωρά στην αποκατάσταση των ζημιών ώστε να επανέλθει το ραδιοφωνικό και τηλεοπτικό σήμα το συντομότερο δυνατόν, εντός της ημέρας.
Οι ακροατές της ΕΡΤ Κέρκυρας και των κεντρικών προγραμμάτων, έχουν τη δυνατότητα να ακούνε το πρόγραμμα -έως την αποκατάσταση των προβλημάτων- είτε μέσω του διαδικτύου (στη διεύθυνση www.ert.gr ή κατεβάζοντας την εφαρμογή της ΕΡΤ στο android ή iphone κινητό τους) καθώς και μέσα από τη συχνότητα των μεσαίων κυμάτων, στους 1008 KHz AM.
 
Η ΕΡΤ ζητάει συγγνώμη από τους τηλεθεατές και ακροατές που δεν μπορούν να παρακολουθήσουν τα προγράμματα, διαβεβαιώνοντας ότι οι εργαζόμενοι κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για την ταχύτερη αποκατάσταση των προβλημάτων. Οι τηλεφωνικές γραμμές της ΕΡΤ Κέρκυρας (26610 30080 και 26610 39700) αλλά και το email επικοινωνίας με το τμήμα διαχείρισης ([email protected]) είναι πάντα διαθέσιμα σε όλους για επικοινωνία με την ΕΡΤ.