Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η έκθεση ζωγραφικής Σπύρου Γέλεκα στο Δημοτικό Θέατρο

Fantasy Landscape
29 Nov 2016 / 10:43

ΚΕΡΚΥΡΑ. Τα έργα του νεαρού ταλαντούχου ζωγράφου Σπύρου Γελέκα θα παρουσιαστούν στην έκθεση Ζωγραφικής στο φουαγιέ του Δημ θεάτρου.

Ο Σπύρος Γελέκας, παρουσιάζει πρώτη φορά στο κοινό της Κέρκυρας έργα του με τίτλο «Fantasy Landscape». Μια δουλειά που δικαιολογημένα τον κατατάσσει στους σουρεαλιστές του είδους !
Η ελευθερία έκφρασης, η απελευθέρωση της φαντασίας  με την απουσία κάθε ελέγχου από τη λογική, η απόλυτη εναντίωση στον μη κομφορμισμό , είναι τα στοιχεία που κινούν το χέρι του καλλιτέχνη, χωρίς κανένα στοιχείο αυτολογοκρισίας ή ηθικού και αισθητικού περιορισμού , επιτυγχάνοντας έτσι τη δημιουργία παράλογων και φανταστικών εικόνων, χωρίς απαραίτητα λογική σύνδεση μεταξύ τους.
Η έκθεση θα διαρκέσει από την Πέμπτη 1 έως την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου και θα είναι ανοικτή για το κοινό καθημερινά από 10:00- 14:00 και 17:00 έως 21:00.
Ο Ε.Π. Σύλλογος Βραγκανιωτίκων που στηρίζει το όλο εγχείρημα, καλεί τους Κερκυραίους να τιμήσουν με την παρουσία τους την αξιόλογη προσπάθεια, η οποία υπόσχεται πολλά περισσότερα στο προσεχές μέλλον.