Τετάρτη 08.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Γιάννης Χονδρογιάννης στον πάγκο του Αστέρα Πετριτή

Αστέρας Πετριτή
26 Οκτωβρίου 2016 / 19:05

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ένα πιο βατό πρόγραμμα ξεκινάει την ερχόμενη αγωνιστική για τον Αστέρα Πετριτή στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, ένα πρόγραμμα που μπορεί να φέρει τρίποντα και αν ξεκολλήσει την ομάδα από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Η κερκυραϊκή ομάδα, γεγονός είναι πως είχε στις πέντε πρώτες αγωνιστικές να αντιμετωπίσει τις τέσσερις από τις ομάδες που ξεκίνησαν και θα διεκδικήσουν τον τίτλο ως το τέλος (Ολυμπιακό Βόλου, Νίκη Βόλου, ΑΕ Καραϊσκάκης, Διαγόρας Σεβαστής) και πήρε δυο βαθμούς, χάνοντας τρία ματς. Ένας απολογισμός απόλυτα φυσιολογικός, δεν σημαίνει ότι δεν έχει δυνατότητες η κερκυραϊκή ομάδα και αυτό θα το δούμε τις επόμενες αγωνιστικές, εκεί όπου μπορεί να ανακάμψει βαθμολογικά. Μην ξεχνάμε ότι μέσα σε όλα αυτά είχε και τον τραυματισμό του Γιώργου Γαρδικιώτη ο οποίος θα μείνει 3-4 μήνες συνολικά έξω, απώλεια για την ομάδα στη μεσαία γραμμή.   
Βέβαια από την περασμένη Δευτέρα άλλαξε και προπονητή, αφού τη θέση του παραιτηθέντος Σάββα Σιδερόπουλου, πήρε ο Γιάννης Χονδρογιάννης, μιλάμε για δυο καταξιωμένα ονόματα στο χώρο της προπονητικής στο νησί και με τίτλους στην καριέρα τους. Με τον Γιάννη Χονδρογιάννη θα συνεχίσει ο Αστέρας, αυτός θα καθίσει στον πάγκο στο παιγνίδι της ερχόμενης Κυριακής, εδώ στο γήπεδο της ΕΠΣΚ στο Κανόνι, με αντίπαλο τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, μια ομάδα στα μέτρα του Αστέρα, μια ομάδα που εμείς εδώ μπορούμε να κερδίσουμε και να πάρουμε και βαθμολογική και ψυχολογική ανάσα. 
Στο ματς αυτό που ο Αστέρας θα ψάξει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, εκτός από τον τραυματία Γαρδικιώτη, θα στερηθεί και των υπηρεσιών του Πολύζου, του κεντρικού αμυντικού που αποβλήθηκε στο τελευταίο ματς στη Φιλιππιάδα λίγο πριν το τέλος του ματς, με 2η κίτρινη κάρτα. 
Αυτό που δείχνει να υστερεί η ομάδα, είναι το σκοράρισμα, αφού έχει παίκτες εγνωσμένης αξίας στην επιθετική της γραμμή,  αλλά είτε οι συγκυρίες, είτε η ατυχία, είτε ακόμα και η δυνατοί αντίπαλοι που είχε ως τώρα δεν της επέτρεψαν να σκοράρει παρά μόλις δυο φορές. Στον τομέα αυτό, όπως και στην άνοδο της ψυχολογίας, καθώς και στην κατανόηση της δικής του ποδοσφαιρικής φιλοσοφίας δουλεύει ο νέος τεχνικός και ελπίδα και ευχή κάθε κερκυραίου είναι ο Αστέρας την Κυριακή να πάρει την πρώτη του νίκη.