Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τέλος -και- ο Θεοδοσιάδης από τον... διασωληνωμένο ΑΟΚΚ

ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα
17 Φεβρουαρίου 2020 / 09:18

Με υπηρεσιακό, ως συνήθως, τον προπονητή της Κ19, Κώστα Χριστοφοράκη, θα παραταχθούν σήμερα (17/2, 15:00) οι «Φαίακες» στην αναμέτρηση του ΕΑΚΚ με τον Απόλλωνα Πόντου

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα αποτελεί από την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου -και- ο Νίκος Θεοδοσιάδης.

Οι «Φαίακες» εξακολουθούν να είναι... διασωληνωμένοι (οικονομικά, διοικητικά και αγωνιστικά) όντας καθηλωμένοι στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα της Super League 2 μετρώντας μόνο ήττες και «κουβαλώντας» ακόμα το -3 από το ξεκίνημα της σεζόν.

Ο Νίκος Θεοδοσιάδης ήλπιζε ότι μπορούσε να βάλει τη δική του «πινελιά» στο φετινό συνονθύλευμα της ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα, το μόνο που κατόρθωσε ωστόσο, ήταν να καταγράψει ένα σερί 6 ηττών στα ισάριθμα ματς, στα οποία έκατσε στην άκρη του κερκυραϊκού πάγκου.

Η επίσημη ανακοίνωση των διοικούντων την ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΑΟΚ ΚΕΡΚΥΡΑ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Νίκο Θεοδοσιάδη για προσωπικούς λόγους του ιδίου.
Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στην καριέρα του».


Ο ΑΟΚΚ, εξάλλου, θα παραταχθεί σήμερα (17/2, 15:00), στην αναμέτρηση των δύο πιο... ταλαιπωρημένων ομάδων του πρωταθλήματος της SL2, στο ΕΑΚΚ με αντίπαλο τον Απόλλωνα Πόντου, με τον «πιστό στρατιώτη» του συλλόγου, Κώστα Χριστοφοράκη στο «τιμόνι» του. Ο προπονητής της ομάδας Νέων του συλλόγου θα κοοουτσάρει -για μια ακόμα φορά- και τη μεγάλη ομάδα, η οποία πλέον ούτως ή άλλως στηρίζεται σε εξαιρετικά μεγάλο βαθμό σε παιδιά από την Κ19 της ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα και ο συγκεκριμένος προπονητής τα γνωρίζει πολύ καλά.