Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Αιφνιδιάστηκε στην Παραμυθιά κι έχασε (1-0) από το Σούλι ο Θιναλιακός

Θιναλιακός
08 Φεβρουαρίου 2020 / 17:02
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Την ήττα γνώρισε η ομάδα της Βόρειας Κέρκυρας, καθώς δεν κατάφερε να... επιστρέψει μετά το προβάδισμα που πήρε το Σούλι Παραμυθιάς μόλις στο 2ο λεπτό

ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ.  Ένα γκολ από τον Παπαδόπουλο στο 2΄ ήταν αρκετό για το Σούλι Παραμυθιάς να πάρει τους τρεις βαθμούς από τον Θιναλιακό σε ένα ματς που η ομάδα της Βόρειας Κέρκυρας αδικείται από το τελικό 1-0.

Το ματς με το οποίο ξεκίνησε η 19η αγωνιστική της Γ΄Εθνικής, το Σάββατο το απόγευμα, είχε λίγες φάσεις, ο Θιναλιακός στο Β΄ μέρος πίεσε έχασε δυο πολύ μεγάλες ευκαιρίες να ισοφαρίσει τουλάχιστον με Λούβρο, Αγόρα, χωρίς να δεχθεί πίεση, όταν δεν σκοράρεις δύσκολα παίρνεις αποτέλεσμα, έχασε το παιγνίδι η κερκυραϊκή ομάδα και κοιτάει τη συνέχεια.

Σούλι Παραμυθιάς: Πατσιούρας, Μπέλλος, Τάτσης, Ταχιάς, Βασιλάκης, Μώκος, Παπαρούνας, Αναστασιάδης, Ντοκος, Γεωργάκης, Παπαδόπουλος.

Θιναλιακός: Βορίλας, Ματσοκοβίλα, Μπάρι, Αρμένης, Πουλημένος, Κούδας, Αγοράς, Μπάρντι, Χατζηδημητρίου, Λούβρος, Μπουρντουζιάν.
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια