Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Την Παρασκευή ο ΑΟΚΚ κόντρα στα Χανιά

Super League 2
06 Φεβρουαρίου 2020 / 17:16
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η αυλαία της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2, ανοίγει την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου με τον αγώνα ΑΟ Χανιά – ΑΟΚ Κέρκυρα.

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 16:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ SPORTS.
Η κερκυραϊκή ομάδα θα πάει με 18αδα στη Κρήτη μετά από δυο μήνες σχεδόν, αφού από τα μέσα Δεκεμβρίου, αποχωρούσαν ποδοσφαιριστές είχε μείνει μόλις με δεκατρείς. Βαθμολογικό ενδιαφέρον έχουν μόνο τα Χανιά που θέλουν να μπουν στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος, ώστε να μην μπλέξουν σε μπαράζ παραμονής, αν και με βάση τα ως τώρα δεδομένα, ΑΟΚΚ και Απόλλων Πόντου είναι απίθανο να σωθούν.
Ο προπονητής του ΑΟΚΚ, Ν. Θεοδοσιάδης θα προσπαθήσει να «παντρέψει» παλιούς και νέους παίκτες, έχει πλέον κάποιες λύσεις, αν και τα παιδιά είναι άπειρα και δεν έχουν παραστάσεις από αυτήν την επαγγελματική κατηγορία, έχουν όμως θέληση και πάθος να διακριθούν και σε αυτό ποντάρει ο τεχνικός της ομάδας.
 
Το πρόγραμμα (16η αγωνιστική)

Χανιά – ΑΟΚ Κέρκυρα
Καραϊσκάκης - Εργοτέλης
Απόλλων Λάρισας - Λεβαδειακός
Απόλλων Πόντου - ΠΑΣ Γιάννινα
Απόλλων Σμύρνης - Πλατανιάς
Παναχαϊκή - Δόξα Δράμας

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια