Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συνεδριάζει την ερχόμενη Πέμπτη (13/2) το Δημοτικό Συμβούλιο Νότιας Κέρκυρας

Δήμος Νότιας Κέρκυρας
06 Φεβρουαρίου 2020 / 13:45

Η ημερήσια διάταξη περιλμαβάνει συζήτηση για την διαχείριση των απορριμμάτων στη Νότια Κέρκυρα, με εισηγητή τον Δήμαρχο, Κώστα Λέσση και έγκριση κατανομής λειτουργικών δαπανών για τις σχολικές μονάδες Α΄ Βάθμιας και Β΄ Βάθμιας Εκπαίδευσης

ΛΕΥΚΙΜΜΗ (ΝΟΤΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑ).  Η 3η Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Νότιας Κέρκυρας θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020, στις 18;00, στην Αίθουσα Λόγου και Τέχνης στο Γυμνάσιο-Λύκειο Λευκίμμης.

Σύμφωνα με την πρόσκληση, η ημερήσια διάταξη περιλμαβάνει -εκτός από τις ανακοινώσεις και τις ερωτήσεις- δύο θέματα, αυτό της συζήτησης για την διαχείριση των απορριμμάτων στη Νότια Κέρκυρα, με εισηγητή τον Δήμαρχο, Κώστα Λέσση κι εκείνο της έγκρισης κατανομής λειτουργικών δαπανών για τις σχολικές μονάδες Α' Βάθμιας και Β' Βάθμιας Εκπαίδευσης.

Αναλυτικά η ημερήσια διάταξη:

1. Ανακοινώσεις - Ενημέρωση του Δημάρχου προς το Δημοτικό Συμβούλιο .

2. Ερωτήσεις, σύμφωνα με το άρθρο 4 του Κανονισμού Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κέρκυρας (στο πλαίσιο ασκήσεως Δημοτικού Ελέγχου).

3. Ενημέρωση - συζήτηση για την διαχείριση των απορριμμάτων της Νότιας Κέρκυρας (Εισηγητής ο Δήμαρχος Νότιας Κέρκυρας Κωνσταντίνος Λέσσης)

* Η προσέλευση όλων των ενδιαφερομένων συμπολιτών μας είναι ελεύθερη.

4. Έγκριση κατανομής Λειτουργικών Δαπανών Σχολικών Μονάδων Α/βάθμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης (Εισηγήτρια η Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Δήμου Νότιας Κέρκυρας, Αθηνά Καλούδη)