Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Είδε τον Υφυπουργό Ανάπτυξης ο Γκίκας - Συνάντηση και με την βραβευμένη Επικελευστή του Λ.Σ. Μαρία Κόντη

Γκίκας Στέφανος
25 Ιανουαρίου 2020 / 11:29

Επιχειρηματικό Πάρκο και Logistic Center στην Κέρκυρα στην ατζέντα της συνάντησης του Βουλευτή Κέρκυρας με τον Υφυπουργό Ανάπτυξης - Συνάντηση επί κερκυραϊκού εδάφους και με την προσφάτως βραβευμένη Επικελευστή του Λιμενικού

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Συνάντηση με τον Υφυπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκο Παπαθανάση, είχε την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου, στην Αθήνα, ο Βουλευτής Κέρκυρας με τη Νέα Δημοκρατία, Στέφανος Γκίκας.

Θέματα συζήτησης των δύο ανδρών ήταν το Επιχειρηματικό Πάρκο και Logistic Center στην Κέρκυρα, η στήριξη των κερκυραϊκών επιχειρήσεων Μεταποίησης, ζητήματα λιανικού εμπορίου, κ.α.



Σύμφωνα με τον Στέφανο Γκίκα, υπήρξαν δεσμεύσεις από την πλευρά του Υφυπουργού, ότι το Υπουργείο θα στηρίξει ενεργά αναπτυξιακές προτάσεις στους συγκεκριμένους τομείς.

Ο Βουλευτής Κέρκυρας με τη Ν.Δ. ωστόσο, την επομένη, Σάββατο 25 Ιανουαρίου, είχε την ευκαιρία να συναντηθεί, επί κερκυραϊκού εδάφους, και με την Επικελευστή του Λιμενικού Σώματος, Μαρία Κόντη, η οποία βραβεύτηκε πρόσφατα από τον Υπουργό Νησιωτικής Πολιτικής & Αιγαίου, Γιάννη Πλακιωτάκη, για την προσφορά της ως κυβερνήτης Πλωτού του Λιμενικού Σώματος στο Αιγαίο.



Όπως ανέφερε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Στέφανος Γκίκας:

«Η Μαρία έχει σώσει πολλές ζωές συνανθρώπων μας και τιμά με την δράση της το Λιμενικό Σώμα!»