Συνάντηση Δημάρχου Ιωαννίνων με Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης

Πρωτογενής τομέας, αγροτουρισμός και χρήσεις γης, όπως και το Προεδρικό Διάταγμα για τη λίμνη των Ιωαννίνων, απασχόλησαν τους κ.κ. Κώστα Σκρέκα και Μωυσή Ελισάφ στη συνάντησή τους

25
Ιανουαρίου / 2020

ΙΩΑΝΝΙΝΑ.  Με τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστα Σκρέκα και τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου συναντήθηκε το πρωί του Σαββάτου 25 Ιανουαρίου ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, Μωυσής Ελισάφ.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν η βουλευτής Μαρία Κεφάλα και οι αντιδήμαρχοι Γιώργος Αρλέτος, Γιάννης Αιβατίδης, Γιάννης Λυκογιώργος και Αριστείδης Παππάς.

Η συζήτηση που έγινε επικεντρώθηκε σε θέματα του πρωτογενούς τομέα και της στήριξής του, ως βασικού πυλώνα της οικονομίας στην περιοχή.

Επισημάνθηκε ότι θα πρέπει να συνδυαστεί με τον αγροτουρισμό ώστε έτσι και τα τοπικά προϊόντα να αποκτήσουν υπεραξία.

Στη συνάντηση τέθηκε το θέμα των χρήσεων γης αλλά και του Προεδρικού Διατάγματος για την λίμνη το οποίο θα πρέπει να προχωρήσει με ταχείς ρυθμούς και να θεσμοθετηθεί.

Τέλος τέθηκαν γενικότερα ζητήματα λειτουργίας της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και προβλήματα του Δήμου που σχετίζονται κυρίως με την καθημερινότητα των πολιτών και την ανάγκη αναβάθμισης των υπηρεσιών.