Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Σε Μονάδα Εγκαυμάτων στην Αθήνα ο 58χρονος από την πυρκαγιά στο Μαντούκι

Πυρκαγιά
16 Δεκεμβρίου 2019 / 12:44

Σε νοσοκομείο της Αθήνας νοσηλεύεται πλέον, μετά τη διακομιδή του με C-130, ο 58χρονος, ο οποίος ήταν διασωληνωμένος στο Γ.Ν.Κ. μετά την πυρκαγιά στο Μαντούκι

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Στην Αθήνα νοσηλεύεται πλέον ο 58χρονος άνδρας, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας μετά την πυρκαγιά στο Μαντούκι, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.



Ο άτυχος άνδρας, ο οποίος ήταν διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Γενικό Νοσοκομείο της Κέρκυρας, διακομίστηκε το απόγευμα της Κυριακής -όπως έγραψε απο χθες το enimerosi.com- με αεροπλάνο τύπου C-130 και πλέον νοσηλεύεται σε Ειδική Μονάδα Εγκαυμάτων νοσοκομείου της Αθήνας, καθώς έχει εγκαύματα σε μεγάλο βαθμό, τέτοιον που να ελλοχεύει ο κίδυνος μόλυνσης, ενώ παράλληλα αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα και λόγω της εισπνοής σημαντικής ποσότητας μονοξειδίου του άνθρακα.



Σε ότι αφορά, το 13χρονο κορίτσι και τους γονείς του, το ανήλικο παιδί είναι καλά στην υγεία του, πέρα από κάποιους σχετικά ελαφρείς τραυματισμούς (από την πτώση από τον 3ο όροφο), ενώ η μητέρα του είναι μεν εκτός κινδύνου, αντιμετωπίζει ωστόσο, σαβορά προβλήματα υγείας και νοσηλεύεται στην χειρουργική κλινική του Γ.Ν.Κ.

Όσον αφορά στον πατέρα, ο οποίος είναι ο αυτός, ο οποίος απεγκλωβίστηκε από το γερανοφόρο όχημα του Δήμου χάρη στην ετοιμότητα και την αυταπάρνηση του δημοτικού υπαλλήλου, και αυτός είναι καλά στην υγεία του, χρειάζεται όμως ψυχολογική υποστήριξη και παρακολούθηση -όπως και η κόρη του- από ειδικούς ψυχολόγους.


* οι φωτογραφίες είναι από ανάρτηση του Άκη Γκόγκα στο Facebook