Τρίτη 16.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Σιμάτης παραπλάνησε την Εισαγγελία, γράφει ο Χονδρογιάννης σε απαντητικό υπόμνημά του

επιμελητήριο
10 Δεκεμβρίου 2019 / 14:48

ΚΕΡΚΥΡΑ. Συνέχεια στην εμφύλια αντιπαράθεση που σοβεί στην κορυφή του Επιμελητηρίου, έδωσε ο πρόεδρος του Γ. Χονδρογιάννης λίγες ώρες πριν την κρίσιμη συνεδρίαση του δ.σ. για τον προϋπολογισμό.

Με την εκτενή αναφορά του προς την Εισαγγελέα Πρωτοδικών δηλώνει πρόθυμος να ανταποκριθεί στην παραγγελία της για την κατάθεση εγγράφων, έτσι όπως αυτά ζητήθηκαν προηγουμένως από τον οικονομικό επόπτη του δ.σ. Σπ. Σιμάτη.
Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου στην επιστολή του αυτή, στηλιτεύει την στάση του οικονομικού επόπτη επισημαίνοντας ότι ο Σπ. Σιμάτης μέλος του δ.σ. από το 2011 γνωρίζει ο ίδιος όσα ζητάει να μάθει εφόσον συμμετείχε στις συνεδριάσεις που αποφάσισαν σχετικά τα τελευταία εννιά χρόνια.
Ο Γ. Χονδρογιάννης μάλιστα εκφράζει τον προβληματισμό ότι ενδεχομένως αυτή την κατάσταση την απέκρυψε σκοπίμως ο Σιμάτης από την εισαγγελική Αρχή με αποτέλεσμα να την παραπλανήσει!
Ζητείται μάλιστα από τις εισαγγελικές Αρχές να διερευνήσουν την τέλεση αδικήματος από τον οικονομικό επόπτη του δ.σ. για την στάση του αυτή ενώπιον τους ενώ υπογραμμίζεται η πεποίθηση του προέδρου για την εμφανή πρόθεση του οικονομικού επόπτη να βλάψει το Επιμελητήριο και τον ίδιο προσωπικά, προϊδεάζοντας για την συνέχεια αυτής της αντιπαράθεσης.