Τρίτη 19.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πέτρος Γάλλιας, ο σκηνοθέτης της «Μυριέλλας»: Νιώθω ευλογημένος

Μυριέλλα
09 Δεκεμβρίου 2019 / 13:01

ΚΕΡΚΥΡΑ. Φανερά συγκινημένος από τη θερμή υποδοχή που επιφύλαξαν οι Κερκυραίοι στις τρεις παραστάσεις της Μυριέλλας, από την Φιλαρμονική Εταιρεία Κέρκυρας

και μετά το παρατεταμένο χειροκρότημα του κοινού και τις ένθερμες εκδηλώσεις αγάπης, ο σκηνοθέτης της παράστασης Πέτρος Γάλλιας, γράφει γεμάτος ευγνωμοσύνη:

«Αυτό που συμβαίνει σε κάθε μας συνάντηση, σε κάθε μας παράσταση, είναι τόσο ξεχωριστό. Τόσο μαγικό. Ο τρόπος που εκφράζετε τη χαρά σας, την αποδοχή σας, την επιδοκιμσία σας, την αγάπη σας, κάνει την καρδιά μου να χτυπάει δυνατά. Από χαρά. Από ευγνωμοσύνη. Από αγάπη. Για όλους εσάς, τους ανθρώπους του τόπου μου. Του νησιού μου. Και κάθε φορά νιώθω και πιο έντονα, πιο δυνατά, το χειροκρότημα, τις αγκαλιές, τα λόγια σας. Και κάθε φορά νιώθω ευλογημένος που είμαι εδώ. Μαζί σας.
Ναι, νιώθω ευλογημένος κάθε φορά που είμαι εδώ, στο μαγικό νησί μας, με τα υπέροχα πλάσματα του, τους μουσικούς, τους χορωδούς, τους τραγουδιστές, τους ηθοποιούς και με όλους εσάς τους υπέροχους ανθρώπους αυτού του μοναδικού τόπου!
Δεν υπάρχουν λόγια που να εκφράζουν όλα αυτά που γεμίζετε την ψυχή μου με την γεναιοδωρία, με τη ζεστασιά, με την αγάπη σας. Το "ευχαριστώ", μου μοιάζει λίγο. Υποκλίνομαι με σεβασμό και ευγνωμοσύνη σε όλους σας και σε κάθε έναν σας ξεχωριστά! Υποκλίνομαι με δέος στην ομορφιά της ψυχής σας. Και εύχομαι μέσα από την καρδιά μου - και ονειρεύομαι - την επόμενή μας συνάντηση! Να έχουμε όλοι υγεία! Σας αγαπάω».