Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Εθελοντική αιμοδοσία την Τρίτη 10/12 στον Πύργο Ελέγχου του αεροδρομίου

Αιμοδοσία
07 Δεκεμβρίου 2019 / 18:07

ΚΕΡΚΥΡΑ. Εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποιεί η Ένωση Πυροσβεστικών Υπαλλήλων Νομού Κέρκυρας, την προσεχή Τρίτη 10 Δεκεμβρίου, στον χώρο του Πύργου Ελέγχου στον διεθνή αερολιμένα της Κέρκυρας.

Η Ένωση, όπως αναφέρεται και στην ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα και φέρει την υπογραφή του προέδρου της, Αλέξανδρου Λάτσα, αποδέχθηκε την πρόσκληση του Συλλόγου Υπαλλήλων της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (Υ.Π.Α.) Κέρκυρας, όπως και του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών «Ηλίας Πολίτης».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ένωσης Πυροσβεστικών Υπαλλήλων Νομού Κέρκυρας αναφέρει:

«Η Ένωση μας αποδεχόμενη την ευγενική πρόσκληση του Συλλόγου Υπαλλήλων Υ.Π.Α. Κέρκυρας και του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών ‘‘Ηλίας Πολίτης’’, συνδιοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019 και από ώρα 10:30’ π.μ. μέχρι την 14:00’ μ.μ., στο κτίριο της Υ.Π.Α. και συγκεκριμένα στο ισόγειο του Πύργου Ελέγχου του Αερολιμένα Κέρκυρας.

Παρακαλούνται οι συνάδελφοι που επιθυμούν να δώσουν αίμα όπως προσέλθουν στον ανωτέρω χώρο προκειμένου να ενισχύσουμε τα αποθέματα της Τράπεζας αίματος της Ένωσής μας.

Επίσης καλούμε όσους πολίτες και φίλους της Ένωσής μας, που έχουν δεχτεί αίμα από την Τράπεζα μας, όπως προσέλθουν και αυτοί να βοηθήσουν την προσπάθεια μας ως προς την ενίσχυση της».