Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Εντός έδρας ήττες για Θιναλιακό και Α.Ε. Λευκίμμης

Γ Εθνική
02 Δεκεμβρίου 2019 / 14:27
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Η 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής δεν ήταν ευνοϊκή για τις ομάδες της Κέρκυρας, καθώς αμφότερες ηττήθηκαν, παρότι έπαιζαν εντός έδρας

Θιναλιακός – Αναγέννηση Άρτας 0-2

Ο Θιναλιακός ήταν αυτός ο οποίος θα έπρεπε να πάρει το ματς κόντρα στην ιστορική Αναγέννηση αφού με βάση την εικόνα του παιχνιδιού θα μπορούσε να προηγηθεί από το α΄ ημίχρονο με δυο και τρία γκολ διαφορά και βρέθηκε να χάνει με 0-1.

Ίδια εικόνα και στην επανάληψη όπου η ομάδα της Βόρειας Κέρκυρας ήταν  κυρίαρχη στον αγωνιστικό χώρο, δημιουργούσε κι έχανε ευκαιρίες με την Αναγέννηση να έχει την τύχη με το μέρος της και σε μια αντεπίθεση να κλειδώνει μια εκτός έδρας νίκη, αναπάντεχη.

Στο 3΄ και 20΄ ο Λούβρος έχασε μοναδικές ευκαιρίες να βάλει μπροστά στο σκορ την ομάδα του και ακολούθησαν στο 30΄ ο Αγόρας και στο 34΄ ο Στεργίου που δεν μπόρεσαν από πλεονεκτική θέση να σκοράρουν.

Μοιραία ήρθε στο 39΄ το γκολ για την ομάδα της Άρτας από τον Σχισμένο που εκμεταλλεύτηκε λάθος του Βορύλα.

Στο β΄ μέρος και πάλι στο 55΄ ο Λούβρος έχασε τεράστια ευκαιρία για να σκοράρει, στο 73΄ ο ίδιος παίκτης άγγιξε το 1-1 και αντ’ αυτού στην κόντρα επίθεση ο Μπότσαρης έκανε το 0-2 και τέλειωσε το παιχνίδι.

Θιναλιακός: Βορύλας, Αρμένης, Κροκίδης, Μουζακίτης, Πουλημένος, Κούδας, Μπάρντι Κ., Αγόρας, Μπάρντι Ε., Χατζηδημητρίου, Λούβρος (έπαιξαν και οι Στεργίου, Λυκόκας, Γραμμένος).

Αναγέννηση Άρτας: Μήτσιος, Τσελά, Παππάς, Κραμπής, Σχιμένος, Μανιώτης, Παπακίτσιος Αλ., Χούσος, Σιδηρόπουλος, Μαργαρίτης, Μπότσαρης (έπαιξαν και οι Χεμπέλια, Βασιλάκος, Κατσαρός Στ., Παπακίτσιος Δ.).




ΑΕ Λευκίμμης – Σούλι 0-1

Μετά από τρεις αγωνιστικές η ομάδα της Λευκίμμης δέχτηκε γκολ και μάλιστα ήταν αυτογκόλ με το οποίο έχασε το ματς από την ομάδα της Παραμυθιάς με 0-1.

Έγινε ένα παιχνίδι μέτριο ποιοτικά με την ΑΕΛ να μην βρίσκεται στην καλύτερή της μέρα, να είναι σε πολλά σημεία του παιγνιδιού ασύνδετη, ενώ αντίθετα το Σούλι παίζοντας έξυπνα και με κλειστή άμυνα, κατάφερε να αποδράσει με τους 3 βαθμούς χάρη σε ένα αυτογκόλ στο 36΄ του Βούλγαρη, σε μια φάση όπου η μπάλα αφού βρήκε το δοκάρι, χτύπησε στον αμυντικό της ΑΕΛ και κατέληξε στα δίχτυα.

Να σημειώσουμε ότι προηγουμένως και στο 25΄ ο Τσεβανέδης έχασε τεράστια ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, ενώ πολύ μεγάλη ευκαιρία έχασε στο 57΄ ο Ντόκος για το Σούλι ενώ στο 72΄ η προσπάθεια του Γαστεράτου σταμάτησε στο αντίπαλο δοκάρι και δεν έγινε το 1-1.

Λευκίμμη: Λέτσος, Βούλγαρης Σπ., Ανυφαντής, Παπαδόπουλος Α., Βασιλάκης, Ζαχαράκης, Κωστακιώτης, Κιπτίου, Βλάχος, Τσεβανέδης, Γαστεράτος (έπαιξαν και οι Καμαρά, Βλάσσης, Πανταζής, Θεοδωράκης).


Αποτελέσματα (11η αγωνιστική)
Τηλυκράτης - ΑΕ Μεσολογγίου  2-1
Μακεδονικός Φούφα – Ναύπακτος 2-1
Θιναλιακός - Αναγέννηση Άρτας  0-2
Αχέρων - ΑΕΠ Καραγιαννίων  1-2
ΑΕ Λευκίμμης - Σούλι Παραμυθιάς 0-1
Ανατολή  - Αστέρας Ιτέας  4-2
Απόλλων Ευπαλίου - ΠΑΣ Πρέβεζα 3-0


Βαθμολογία (11 αγώνες)
ΑΕΠ Καραγιαννίων 26
Αχέρων Καναλακίου 24
Αναγέννηση Άρτας 22
Θιναλιακός  17
Μακεδονικός Φούφα 16
Τηλυκράτης  15
Σούλι Παραμυθιάς 15
ΠΑΣ Πρέβεζα  14
ΑΟ Ανατολής  14
ΑΕ Λευκίμμης  11
Ναύπακτος  11
Απόλλων Ευπαλίου 11
Μεσολόγγι  10
Αστέρας Ιτέας  6


Επόμενη (11η αγωνιστική)
Κυριακή 8/12/2019 ώρα 15:00

Αναγέννηση Άρτας - ΑΕΠ Καραγιαννίων
ΑΕ Λευκίμμης - Τηλυκράτης
Σούλι Παραμυθιάς - Ανατολή
Αστέρας Ιτέας - Απόλλων Ευπαλίου
ΠΑΣ Πρέβεζα - Αχέρων Καναλακίου
ΑΕ Μεσολογγίου - Μακεδονικός Φούφα
Ναυπακτιακός Αστέρας - Θιναλιακός  13:00


ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια