Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Stand up Comedy Night στο Πολύτεχνο

Stand up Comedy
09 Οκτωβρίου 2019 / 13:06
Ελένη Κορωνάκη

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το Πολύτεχνο συνεχίζει τις βραδιές stand up comedy, παρουσιάζοντας τους καλύτερους

εγχώριους κωμικούς του είδους. Στα πλαίσια της παγκόσμιας περιοδείας τους (στην Ελλάδα), τρεις κωμικοί που εκπροσωπούν τρία διαφορετικά στυλ stand up comedy. 
Γιαννης Ρουσσος: Aναμειγνύoντας το αφηγηματικό στυλ με το σύντομο αστείο ξεκινάει να εξιστορεί περιστατικά φαινομενικά γεμάτος αυτοπεποίθηση στα οποία σταδιακά αποκαλύπτεται η ανασφαλής του φύση, καθώς και ιστορικές και μυθολογικές αφηγήσεις μέσα από ένα αιρετικό πρίσμα γεμάτο λογοπαίγνια και ανατροπές. 
Στέφανος Γιδάρης: Από τα πιο πρωτοποριακά ακτ της ελληνικής σκηνής, με επιρροές από το clowning και τη βρετανική κωμωδία, πειραματίζεται διαρκώς μένοντας όμως στη κλασική φόρμα του stand up. Οι ανατροπές στα κείμενα του Στέφανου Γιδάρη δεν παρασύρουν μόνο τα περιστατικά της ιστορίας αλλά κυρίως τον συνηθισμένο τρόπο εξιστόρησής της. 
Αλέξανδρος Πασπαρδάνης: Με ήπιο αφηγηματικό στυλ και έντονα act out και υποδυόμενος μια περσόνα που είναι πολύ κοντά στον εαυτό του, αφηγείται περιστατικά με τέτοια ειλικρίνεια που αναγκάζει το κοινό να δει τον εαυτό του σε αυτά και φωτίζει τις ντροπιαστικές σκέψεις που κρύβονται πίσω από την τυπική συμπεριφορά μας. ΠΟΛΥΤΕΧΝΟ, Σχολεμβούργου 39 την Παρασκευή 11/10 και ώρα 21:30
 
Είσοδος: 8€

Ελένη Κορωνάκη

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.