Πεζοπορία στην Ερείκουσα από τον Πεζοπορικό Σύλλογο

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Πεζοπορικός Ορειβατικός Σύλλογος Κέρκυρας θα πραγματοποιηθεί η προγραμματισμένη πεζοπορία του

13
Οκτωβρίου / 2019

 Συλλόγου στην Ερεικούσσα την Κυριακή 13/10. 
Μήκος διαδρομής: ~10 χλμ
Βαθμός δυσκολίας: 2
Ώρες πορείας: 4
Υπεύθυνοι εξόρμησης: Χριστίνα Μεταλληνού, Νικόλας Καψοκαβάδης 
Η διαδρομή είναι κυκλική, ξεκινάει από το λιμάνι, θα διαβούμε περιμετρικά το νησί, με στάση στην παραλία Μπραγκίνι όπου θα υπάρξει χρόνος για μπάνιο. Μετά το τέλος της πεζοπορίας θα παραμείνουμε στο λιμάνι έως περίπου τις 16.30΄ όπου και θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής. 
Εξοπλισμός:
Κατάλληλα παπούτσια για πεζοπορία (συνιστούνται ορειβατικά μποτάκια) αντιανεμικό, νερό, σνακ, μαγιό, ρουχισμός κατάλληλος για την εποχή.
Αναχώρηση:
Ραντεβού στις 8:30 στο χώρο στάθμευσης των τουριστικών λεωφορείων στο παλιό λιμάνι (μπροστά από τον Μαύρο Γάτο). Η μετάβαση και η επιστροφή στο λιμανάκι του  Άγιου Στεφάνου  θα πραγματοποιηθούν με μισθωμένο λεωφορείο. Η δεύτερη συνάντηση, για όποιους επιθυμούν να μεταβούν με το ΙΧ τους, είναι 9:30 στο λιμανάκι του Αγίου Στεφάνου όπου θα αναχωρήσουμε για το νησί. 
Κόστος συμμετοχής:
Για τα μέλη του συλλόγου 20 €/άτομο και για τα μη μέλη 22€/άτομο  λεωφορείο κι καραβάκι, ενώ 15€/άτομο για τα μέλη και 17€/άτομο για τα μη μέλη αντίστοιχα για όσους θα μετακινηθούν με τα ΙΧ τους.
 
Εγγραφές στα γραφεία του συλλόγου (Μ. Μεθοδίου 14, εντός στοάς) την Τετάρτη και την Παρασκευή 19:00-21:00 - πληροφορίες στο τηλ. 6980944576 ΜΟΝΟ 19:00-21:00 τις ίδιες μέρες.
 
Σε περίπτωση κακοκαιρίας ή οποιουδήποτε οργανωτικού κωλύματος η εκδρομή θα αναβληθεί και τα χρήματα θα επιστραφούν στους συμμετέχοντες στα γραφεία του Συλλόγου.
Οι εγγραφές γίνονται με την εξόφληση του ποσού. Τα μέλη του συλλόγου μπορούν να κλείσουν θέση και τηλεφωνικά. Το τηλέφωνο του συλλόγου είναι ανοιχτό μόνο τις ώρες που είναι ανοιχτά τα γραφεία. Κλείσιμο θέσης μέσω μηνυμάτων δε γίνεται δεκτό.
 
Όσοι επιθυμούν να γίνουν μέλη του Πεζοπορικού Ορειβατικού Συλλόγου Κέρκυρας μπορούν να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση και την υπεύθυνη δήλωση και να εξοφλήσουν την ετήσια συνδρομή των 15 Ευρώ (ζευγάρια το δεύτερο μέλος 10€ / φοιτητές 10€).
 
Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο του Συλλόγου 6980944576 (Προσοχή: Το τηλέφωνο του συλλόγου είναι ανοιχτό μόνο τις ώρες που είναι ανοιχτά και τα γραφεία).

Ελένη Κορωνάκη