Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ασήμι για την Κερκυραία Άννι Βατίδη στους Βαλκανικούς Ιππικής Αντοχής

Ιππασία
06 Οκτωβρίου 2019 / 10:52

ΚΙΛΚΙΣ. Συνεχίζει τη "συλλογή" μεταλλίων η Αννυ Μαγιο-Βατίδη, κατακτώντας ακόμα ένα ασημένιο μετάλλιο.

Το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ιππικής Αντοχής διεξήχθη για πρώτη φορά στην Ελλάδα , στον Ιππικό Όμιλο στο Λεβεντοχώρι Κιλκίς. Εκεί η ελληνική αποστολή, στην οποίαν συμμετείχε η Κερκυραία αμαζόνα ανέβηκε στο δεύτερο σκαλοπάτι του βάθρου, κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο, στη διαδρομή των 90 χλμ.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας διοργάνωσε το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ιππικής Αντοχής σε μία διαδρομή 90χλμ. και τους διεθνείς αγώνες CEI1* στα 90χλμ. και CEI2* στα 120χλμ. Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τον Δήμο Κιλκίς και το μοναδικό ιππικό σωματείο της περιοχής, τον Ιππικό Όμιλο Κιλκίς, υπό υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας.
Στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα, εκτός από την Ελλάδα, έλαβαν μέρος η Βουλγαρία, η Σερβία και η Τουρκία με 16 ακόμη αθλητές. 
Η Ελλάδα έλαβε μέρος σε ατομικό και ομαδικό. Η ελληνική αποστολή αποτελείτο από  ιππείς και οι αμαζόνες, τον Δημήτρη Μητώνα με την Jamelia, την Άννυ Βατίδη με τον Morfey, τον Χρήστο Κωνσταντίνου με την Soraya, τον Παντελή Σαλονικιό με την Six Degrees, την Χριστίνα Τουλή με τον Omar, την Βικτώρια Σχοινά με τον Koheilan XIII 16 Salomon P και την Ειρήνη Μητώνα με την Aphroditi.