Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ευχές της Μερόπης Υδραίου για τη νέα σχολική χρονιά

Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας
10 Σεπτεμβρίου 2019 / 09:53

ΚΕΡΚΥΡΑ. Με την ευκαιρία έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, η Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, Μερόπη Υδραίου δήλωσε:

«Εύχομαι στους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς καλή σχολική χρονιά.
Στους μαθητές ν΄ ανακαλύψουν και να ζήσουν τη χαρά της αληθινής γνώσης, που θα τους βοηθήσει να γίνουν ολοκληρωμένοι άνθρωποι με ελεύθερη σκέψη, και ορθή κρίση.
Στους εκπαιδευτικούς εύχομαι να έχουν δύναμη, να εξοπλίσουν τους μαθητές τους με τα απαραίτητα εφόδια για τις ανάγκες της ζωής και να τους οδηγήσουν στο διαρκές ταξίδι της γνώσης και της αλήθειας.
Και στους γονείς να έχουν το κουράγιο να στηρίζουν τα παιδιά τους σε όλες τις επιλογές τους και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στη μαθητική ζωή τους.
Ο Δήμος μας, έχοντας την ευθύνη για το επισκευαστικό και το λειτουργικό  πρόγραμμα των σχολείων, καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για τη βελτίωση των σχολικών υποδομών, ώστε η νέα σχολική χρονιά να ξεκινήσει με τα λιγότερα προβλήματα.
Αγαπητοί μαθητές η παιδεία είναι μια συνεχής διαδικασία ανάπτυξης και καλλιέργειας της προσωπικότητά σας. Σ’ αυτό το ταξίδι, εύχομαι να ανακαλύψετε την αξία και τη δύναμη της γνώσης, καθώς και την  πίστη στον εαυτό σας και στα όνειρά σας .
Καλή σχολική χρονιά».